Numerele fac parte din viata noastra de zi cu zi, fie ca noi constientizam acest lucru, fie ca nu. Pe langa data nasterii sau numarul apartamentului in care locuim, numarul de telefon personal are o energie aparte, pe care o purtam mereu cu noi, chiar si timp de cativa ani. Afla in ce mod te influenteaza numarul de telefon.

Numarul 7

Numarul 7 este un numar puternic, intr-un anume fel mistic. Te influenteaza cu o energie a inteligentei si intelepciunii. Aduce echilibru in viata ta, in tot ceea ce faci si te influenteaza de asemenea cu o energie magica benefica.

Numarul 8


Energia numarului 8 este cea mai buna pentru oamenii care activeaza in mediul de afaceri, 8 fiind numarul banilor si al increderii in partenrii de lucru. Este un numar potrivit pentru oamenii ambitiosi si are un efect pozitiv asupra situatiei lor financiare. Este o energie care se potriveste celor ce cauta mai degraba valorile materiale decat pe cele spirituale.

Numarul 9

Numarul 9 este numarul idealismului si al compasiunii – acestea sunt principalele caracteristici ale acestui numar. Energia sa este benefica celor care activeaza in zona caritabila sau in activismul civic. Nu este o energie benefica pentru persoanele care au probleme de sanatate.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare! Luna MAI 2023 – mai mult din tot ceea ce ne dorim. Luna cu vibrația lui 3 are o energie divină și manifestări creatoare. Avem datoria Bucuriei în această lună!   Portalul 55 se deschide la început de Mai! Urmează una dintre cele mai puternice zile pentru manifestarea schimbărilor dorite - ziua 5 din luna a 5-a!  

Iti recomandam si:

Fascinanta si ezoterica Numerologie Cabala: Secretele energetice ale Numarului Cabalistic personal!

Numerologie maiasa: Descopera care este Numarul tau Galactic!

Numerologie: Numarul Minor al Inimii -cheile catre destinul tau cel bun

Numerologie si iubire: Afla daca sunteti sau nu compatibili!


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri