Numerele fac parte din viata noastra de zi cu zi, fie ca noi constientizam acest lucru, fie ca nu. Pe langa data nasterii sau numarul apartamentului in care locuim, numarul de telefon personal are o energie aparte, pe care o purtam mereu cu noi, chiar si timp de cativa ani. Afla in ce mod te influenteaza numarul de telefon.

Aduna cifrele numarului tau de telefon pana obtii o singura cifra. Un exemplu pentru numarul 0721 921 111:

0+7+2+1+9+2+1+1+1+1= 25; mai departe, 2+5= 7 Deci energia acestui numar de telefon este cea a numarului 7.

Numarul 1

Este un numar puternic, care te ajuta din punct de vedere energetic si te ajuta sa ii influentezi pe ceilalti. Este un bun numar pentru cei care sunt orientati catre cautarea succesului si a carierei, dar nu este un numar prea bun pentru aceia care se afla in cautarea iubirii.

Numarul 2

Acest numar este romantic si perfect pentru oamenii care sunt in cautarea iubirii. Acest numar influenteaza calitati benefice pentru dragoste, te insoteste cu o energie a tactului, diplomatiei si afectiunii. Este un numar foarte potrivit pentru persoanele puternice, care au opinii ferme.

Numarul 3

Numarul 3 vorbeste despre creativitate si amuzament. Se potriveste artistilor, muzicienilor si tinerilor. Ii ajuta in procesul lor inspirational, pentru originalitate si popularitate. Nu se potriveste unei persoane ambitioase, care vrea sa isi atinga scopurile cu orice pret.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare! Luna MAI 2023 – mai mult din tot ceea ce ne dorim. Luna cu vibrația lui 3 are o energie divină și manifestări creatoare. Avem datoria Bucuriei în această lună!   Portalul 55 se deschide la început de Mai! Urmează una dintre cele mai puternice zile pentru manifestarea schimbărilor dorite - ziua 5 din luna a 5-a!  

Foto main: Shutterstock.com; numere, telefon, numar de telefon


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri