Numerele fac parte din viata noastra de zi cu zi, fie ca noi constientizam acest lucru, fie ca nu. Pe langa data nasterii sau numarul apartamentului in care locuim, numarul de telefon personal are o energie aparte, pe care o purtam mereu cu noi, chiar si timp de cativa ani. Afla in ce mod te influenteaza numarul de telefon.

Numarul 4

Acest numar are o energie stabila si este foarte potrivit pentru institutii bancare, firme de avocatura si alte companii. Se potriveste persoanelor care traiesc in familii numeroase, ajutandu-le cu o energie a bunei intelegeri si a echilibrului de care atat de mult au nevoie. Energia acestui numar nu este benefica pentru persoanele care locuiesc singure.

Numarul 5


Numarul 5 este numarul aventurii si al schimbarii, este opusul stabilitatii. Posesorii unui numar de telefon marcat de energia numarului 5 ar trebui sa fie oameni care iubesc libertatea, calatoriile si provocarile. Nu le place sa isi asume responsabilitati. Nu este un numar benefic pentru cei care traiesc in familii numeroase sau cei care sufera de instabilitate emotionala.

Numarul 6

Energia numraului 6 este potrivita pentru persoanele care isi doresc stabilitatea unei familii. Numarul 6 semnifica grija, protectia si prietenia. Acest numar este potrivit si pentru oamenii de afaceri sau cei calatoresc mult.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri