21 August 2013 publicat în Lifestyle 6 share-uri

Care sunt acele alimente care afecteaza functionarea creierului si a intregului organism?

7. Cerealele, cu exceptia celor 100% integrale

Toate cerealele ne afecteaza functionarea creierului si santatea in general, cu exceptia celor 100% integrale care sunt foarte bogate in fibre si care sunt recunoscute in preventia imbatranirii arterelor.

Daca consumi cereale in mod regulat, corpul tau va imbatrani precoce si de asemenea aceasta dieta iti poate afecta memoria. Tot ce trebuie sa faci este sa renunti la carbohidatii pe care ii consume in mod regulat si sa alegi produsele din cereal integrale 100%.

8. Proteinele procesate

Foto: Shutterstock.com, proteine procesate, carne procesata

Proteinele sunt foarte importante pentru buna functionare a corpului nostrum. Carnea este cea mai bogata in protein, dar trebuie sa evitam produsele procesate cum ar fi crenvustii, salamul, carnaciorii, etc.

Spre deosebire de proteinele naturale, care ajuta sistemul nervos, proteinele procesate fac exact opusul. Alege pestele natural (mai ales tonul si somonul), lactatele, nucile, acestea fiind foarte bogate in proteine care iti ajuta corpul.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Pluto retrograd în Vărsător – 1 mai – 11 iunie 2023. Totul e bine când se TRANSFORMĂ cu bine! Cad unele lanțuri care ne țineau pe loc și ne luăm puterea înapoi Cazurile de depresie cresc dramatic la copiii cu vârsta între 11 și 14 ani și la adolescenți (Anchetă) Un broker AVBS Credit a intermediat anul trecut un volum de credite în valoare de aproape 11 milioane de euro

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri