17 Iunie 2013 publicat în Lifestyle 31 share-uri

Descopera Numarul Minor al Inimii tale. El te calauzeste pe calea destinului tau bun. Acest numar sta ascuns in numele tau scurt si reflecta intr-un mod mai condensat si micro energiile si vibratiile transmise de numele complet.

7 ca Numar Minor al Inimii

Numele tau scurt este legat de setea de cunoastere, de studiu, de aprofundare, de descoperire a informatiei, de dezvoltare a intuitiei tale innascute.

In adancul inimi tale, esti pasionata si atrasa de tot ceea ce are loc dincolo de suprafata si scapa vederii celor mai multi. Vibratia numelui tau te duce foarte aproape de interiorul tau. Iti place sa-ti explorezi sinele si sa arunci priviri introspective asupra a ceea ce se intampla in sinea ta. Ai un fel boem si extravagant de a fi, care ii atrage pe multi. Ai o inteligenta ascutita care tine mai ales de simturi, intuitie si perceptie.

8 ca Numar Minor al Inimii

Numele tau scurt aduce o dorinta arzatoare de a realiza ceva in aceasta viata, de a lasa ceva concret si palpabil in urma ta. In adancul inimii tale, stii ca limitele puterii personale... nu au limite de fapt. Iti doresti sa faci ceva in aceasta viata, ceva care sa aduca numele tau si abilitatile tale pe buzele multa. Este un nume care te face sa constientizezi bunastarea materiala in sensul in care este conectata cu recunoasterea sociala si statutul. Esti incapatanata, hotarata, muncitoare, ambitioasa, capabila sa conduci. Ai tarie interioara. Nu te dai batuta cu una cu doua, nici nu renunti usor atunci cand iti doresti ceva cu adevarat. Ai un spirit critic excelent si poti evalua de la o prima vedere caracterul cuiva.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare! Luna MAI 2023 – mai mult din tot ceea ce ne dorim. Luna cu vibrația lui 3 are o energie divină și manifestări creatoare. Avem datoria Bucuriei în această lună!   Portalul 55 se deschide la început de Mai! Urmează una dintre cele mai puternice zile pentru manifestarea schimbărilor dorite - ziua 5 din luna a 5-a!  

Foto Number 7 by Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri