17 Iunie 2013 publicat în Lifestyle 4 share-uri

Sa uitam sa renuntam complet la carbohidrati sau sa ne chinuim cu curele de detoxifiere a organismului. O noua cura de slabire, denumita simplu 'dieta 5:2' cucereste din ce in ce mai multi adepti in Marea Britanie si SUA pentru ca ii lasa pe oameni sa manance orice vor, insa doar 5 zile din 7.

Aceasta dieta a fost conceputa de jurnalistul medical Michael Mosley si de jurnalistul Mimi Spencer si ii lasa pe cei care o urmeaza sa manance orice vor si cat vor timp de cinci zile, dar sa nu depaseasca mai mult de 600 calorii pe zi in urmatoarele doua, scrie Agerpres.

Cartea lor poarta denumirea "The Fast Diet" (Dieta pe baza de post) si se afla pe primul loc in topul celor mai vandute carti din marea Britanie si SUA in acest an, fiind reeditata de peste 10 ori.

Michael Mosley sustine ca aceasta dieta se bazeaza pe studiile unor cercetatori britanici si americani care au ajuns la concluzia ca posturile intermitente ii ajuta pe oameni sa piarda mai multe grasimi, sporesc sensibilitatea insulinei si diminueaza colesterolul, ceea ce duce si la o scadere a riscului de imbolnaviri cardiovasculare si de diabet.

Citeste mai mult pe REALITATEA.NET


Foto homepage: Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri