17 Iunie 2013 publicat în Lifestyle 31 share-uri

Descopera Numarul Minor al Inimii tale. El te calauzeste pe calea destinului tau bun. Acest numar sta ascuns in numele tau scurt si reflecta intr-un mod mai condensat si micro energiile si vibratiile transmise de numele complet.

9 ca Numar Minor al Inimii

Vibratia numelui tau este una umanitara, care te face sa iti conectezi fiinta la binele general al umanitatii. Energia numelui tau este una pacifista si arzatoare in acelasi timp, continand in ea o dorinta ardenta de a avea un impact benefic asupra lumii intregi.

Ai vederi largi si deschise asupra vietii pe pamant. Esti preocupata de binele omenirii si adesea te trezesti prinsa luptand pentru un scop mai mare, acela de a schimba lumea in mai bine.

Nu vrei sa traiesti oricum, ci stiind ca ai luptat sa lasi in urma ta o lume mai buna. Idealista, sensibila si uneori atat de atasata de idealul tau incat te desprinzi usor de realitate, lasi de multe ori fericirea personala pe un loc secundar. Dragostea nu face in mod expres parte din cautarile tale. Daca este posibila si intervine benevol in viata ta, este foarte bine. Daca nu, tot este ok. Ai atata capacitate de daruire si te daruiesti lumii intregi, incat nu simti nevoia de a darui unei singure persoane in mod expres. Esti dispusa sa iti sacrifici planurile personale precum a-ti intemeia o familie daca stii ca viata ta poate servi unui scop general mult mai mare.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare! Luna MAI 2023 – mai mult din tot ceea ce ne dorim. Luna cu vibrația lui 3 are o energie divină și manifestări creatoare. Avem datoria Bucuriei în această lună!   Portalul 55 se deschide la început de Mai! Urmează una dintre cele mai puternice zile pentru manifestarea schimbărilor dorite - ziua 5 din luna a 5-a!  

Foto Number 9 by Shutterstock

Iti recomandam si articolul:

Numarul Dorintei Inimii sau Pasiunea ascunsa

Inteligenta inimii: Creierul din inima

Topul si semnificatia celor mai frecvente prenume!


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri