28 Mai 2013 publicat în Lifestyle 200 share-uri

In ziua in care m-am iubit cu adevarat, am incetat sa mai incerc sa am intotdeauna dreptate si de atunci am gresit mai putin.

In ziua in care m-am iubit cu adevarat, am incetat sa mai incerc sa am intotdeauna dreptate si de atunci am gresit mai putin. Astazi, am descoperit ca aceasta se numeste… Modestie.

In ziua in care am inceput sa ma iubesc cu adevarat, am refuzat sa mai traiesc in trecut si sa ma ingrijorez in privinta viitorului. Astazi, traiesc doar pentru moment, unde TOTUL se intampla. Astazi traiesc fiecare zi, zi de zi, si numesc aceasta… Implinire.

In ziua in care m-am iubit cu adevarat, am inteles ca mintea mea ma poate ravasi si ma poate imbolnavi. Insa pe masura ce m-am conectat la inima mea, mintea a devenit un aliat pretios. Astazi, stiu ca aceasta conexiune se numeste… Intelepciunea Inimii.

Nu mai avem nevoie sa ne temem de discutii aprinse, de confruntari si alte tipuri de probleme cu noi insine sau cu altii. Chiar si stelele se ciocnesc si din zdrobirea lor se nasc lumi noi. Astazi, stiu ca ACEASTA ESTE VIATA!

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Candela sufletului nostru este cea care trebuie să fie totdeauna aprinsă. Cuvinte pentru suflet de la Maica Gavrilia Papaiannis (de citit mai ales în postul Paștelui) Tehnici de meditație personalizate: Cum să alegem metoda potrivită în funcție de starea noastră de spirit  Activități de Paște 2023 în Veranda Mall: vino să vezi ce surprize aduce Iepurașul în acest an!

Iti recomandam si articolul:

Charlie Chaplin: Cel mai important discurs din istorie!


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri