23 Mai 2013 publicat în Lifestyle 12 share-uri

Un nou serviciu pentru posesorii de iPhone s-a lansat recent pe piata romaneasca – www.TheFixer.ro .

Comunicat de presa

Noul serviciu promite ca repara orice model de iPhone, iPod sau iPad in cel mult 2 ore de la semnalarea defectiunii, tehnicienii TheFixer.ro deplasandu-se la domiciliul sau la locul de munca al clientului.

Nimeni nu vrea sa isi lase iPhone-ul 3 zile la service, sau sa aiba de a face cu “baietii destepti” care nu au preturi fixe, ci le fac dupa cum simt clientul. Avantajul competitiv al serviciului nostru este ca reparatia dureaza cel mult 2 ore, pentru orice problema semnalata in Bucuresti – ecran spart, buton defect, water damage – iar reparatia se face in fata clientului, nefiind necesara lasarea device-ului in service pentru cateva zile”, explica Andrei Dutulescu, project managerul TheFixer.ro.

Preturile pentru inlocuirea display-ului sunt intre 250 si 350 de lei, in functie de model, schimbarea batereiei costa intre 100 si 200 de lei, in timp ce serviciul pentru water damage este cuprins intre 100 si 200 de lei.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. ”Un elev exemplar” – presa sârbă despre adolescentul care a deschis focul într-o școală din Belgrad Ce să facem dacă oamenii ne dezamăgesc? A contat cine a zbierat mai tare

Pentru moment, serviciul este disponibil doar in Bucuresti, insa planurile de viitor prevad si o extindere in marile orase ale Romaniei. La baza ideii proiectului a stat un studiu din Statele Unite care arata ca 20% din posesorii de iPhone reusesc sa isi sparga iPhone-ul in primele 12 luni de la achizitie, mai spune Dutulescu.

“Pentru ca ne-am dorit sa oferim inca de la inceput o metoda de a servisa si clientii din afara Bucurestiului, avem disponibile kituri do-it-yourself, pentru clientii pasionati de tehnologie si nu numai. Kit-urile pot fi comandate de pe siteul nostru si sunt alcatuite in functie de tipul defectiunii. Spre exempu, un kit de inlocuire a display-ului pentru iPhone 4 costa 220 de lei si contine LCD-ul, 2 surubelnite speciale, o penseta, o ventuza speciala, 2 palete, o pana pentru indepartarea ecranului si un flipchart cu toate instructiunile de demontare. Produsele si serviciile noastre au 12 luni garantie”, mai spune managerul www.TheFixer.ro . Dutulescu estimeaza ca proiectul va inregistra break-even operational din primul trimestru de functionare a proiectului. Echipa actuala este compusa din 3 angajati, insa planurile de extindere include marirea numarului de angajati.

Termoenergetica oprește furnizarea căldurii în București, în următoarele zile. Ce instituții fac excepție Sute de români au cumpărat vechime la pensie în rate. Cât este valoarea pe o lună și cine poate achita retroactiv Examen suplimentar față de Evaluarea Națională pentru admiterea la liceu. Se va da pentru 50% dintre locuri

Thefixer.ro este un proiect detinut si operat de Atelieru de Internet, agentie digitala full-service infiintata in 2010. Portofoliul agentiei cuprinde branduri precum Colgate Romania, Transavia, Unicef sau I.D. Sarrieri.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri