Aceasta stare de acalmie nu va veni la tine daca tu o cauti. Linistea se asterne acolo unde deja este liniste, iar daca tu te afli in cautare, inseamna ca mintea ta inca mai alearga dupa o stare viitoare, iar aceasta agitatie mentala iti va bloca accesul la liniste. Deci, intr-un mod paradoxal, daca alergi dupa liniste, blochezi accesul linistii in viata ta.

In loc sa analizezi ceea ce privesti, ti-as sugera doar sa observi - fara a interpreta. Priveste dincolo de forme. Admira toate formele, dar priveste dincolo de ele. Admira forma unui copac, dar nu uita sa percepi si linistea in care traieste. Admira mireasma unei flori, insa nu uita sa binecuvantezi linistea in care exista. Admira maretia unui munte, insa nu uita sa-i multumesti pentru linistea pe care o emana. Admira forma intregii naturi, insa nu uita sa preaslavesti linistea ce ti-o ofera. Tot Ceea Ce Este, exista in liniste.

Asa ca, acest articol iti face o propunere: cand vei privi o forma, nu uita sa celebrezi viata acelei forme, pentru ca fiecare forma este sustinuta de Viata. Daca o forma exista, inseamna ca este traversata de Existenta - de Unica Existenta, care traverseaza Tot Ceea Ce Este. Iar Viata nu face zgomot. Ea nu incearca sa iasa in evidenta, ea nu incearca sa atraga atentia, ea nu incearca sa se remarce. Si tocmai din acest motiv este Una cu Linistea.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 13 Mantre pentru a trăi fiecare zi cu liniște în suflet, gânduri pozitive în minte și iubire în inimă Ai încredere în tine! Lucrurile se vor aranja exact așa cum îți sunt menite Când ai uitat să mai crezi în miracole, Universul îți oferă cele mai frumoase surprize!

Asculta fiecare sunet din viata ta, insa nu uita ca orice sunet a fost creat in dimensiunea linistii. Daca iti vei muta atentia de la forma, la esenta, vei putea celebra Nevazutul din tot ceea ce privesti, iar daca vei vedea Nemanifestatul din orice este Manifestat, atunci nu te vei mai raporta la forme, iar daca nu te vei mai raporta la forme, te vei elibera de atasamentul fata de ele, iar in acest fel te vei elibera de durere si de suferinta.

Paradoxal, cand te vei imprieteni cu linistea, vei putea intelege orice sunet. Cand vei asculta linistea, vei observa ca fiecare forma de sunet devine mai clara, deoarece undele nu vor mai interfera in auzul tau. In liniste, fiecare sunet se simte celebrat, fiecare unda se simte onorata si fiecare vibratie devine un ritm - Ritmul Vietii. Viata iti sopteste in fiecare clipa. Ascult-o. Opreste-te din alergatura si ascult-o.

Tehnici de meditație personalizate: Cum să alegem metoda potrivită în funcție de starea noastră de spirit  Descoperiți legătura dintre filozofia Zen și dezvoltarea mentalității!  Ești eroina de care ai nevoie în propria poveste!

Acum, mergi in liniste. Mergi in Vortexul Iubirii Infinite. Priveste totul, fara judecata si fara interpretare. Daca privesti o floare, nu incerca sa mai adaugi nimic acestui moment. Nu incerca sa o analizezi, nu o asalta cu etichete. Doar priveste-o, fara a-i cere nimic si fara a astepta ceva de la ea. Cand privesti, fara a dori nimic de la ceea ce privesti, atunci celebrezi ceea ce privesti.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri