8 Mai 2013 publicat în Lifestyle 9 share-uri

Cele 11 reguli de viata ale lui Bill Gates, cel care in 2009 a fost desemnat cel mai bogat om al planetei cu o avere de 40 de miliarde de dolari (0.27% din PIB-ul SUA)!

Politicile educationale au creat generatii de copii neavand habar de conceptul realitatii si care se pot confrunta cu esecul in viata reala tocmai din aceasta cauza… In cadrul unui discurs pe care il tine unor elevi de liceu, Bill Gates, cel care in 2009 a fost desemnat drept cel mai bogat om din lume cu o avere de nici mai mult, nici mai putin de 40 de miliarde de dolari (0.27% din PIB-ul SUA) le vorbeste acestora despre lucrurile pe care nu le vor invata in scoala. Aceste reguli de viata provenind de la unul dintre cei mai bogati oameni din lume v-au viralizat in lumea internetului.

Regula nr. 1:

Viata nu e dreapta – obisnuieste-te cu ideea!

Regula nr. 2:

Lumii prea putin ii pasa de stima ta de sine. Lumea se asteapta sa realizezi ceva INAINTE de a fi multumit de tine insuti.

Regula nr. 3:

Nu vei castiga 60.000 $ pe an de indata ce parasesti bancile scolii. Nu vei fi vicepresedintele vreunei companii cu telefon in masina decat atunci cand vei fi muncit pentru acestea.

Regula nr. 4:

Daca crezi ca profesorul tau e sever, stai sa vezi cand o sa ai un sef!

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Pluto retrograd în Vărsător – 1 mai – 11 iunie 2023. Totul e bine când se TRANSFORMĂ cu bine! Cad unele lanțuri care ne țineau pe loc și ne luăm puterea înapoi Cazurile de depresie cresc dramatic la copiii cu vârsta între 11 și 14 ani și la adolescenți (Anchetă) Un broker AVBS Credit a intermediat anul trecut un volum de credite în valoare de aproape 11 milioane de euro

Regula nr. 5:

A lucra intr-un fast-food nu este ceva sub demnitatea ta. Bunicii tai aveau o alta denumire pentru asta: o numeau sansa.

Regula nr. 6:

Daca o dai in bara, nu e vina parintilor tai, asa ca nu te mai smiorcai in legatura cu greselile tale. Invata din ele.

Regula nr. 7:

Inainte de a te fi nascut, parintii tai nu erau atat de plicticosi ca acum. Au ajuns asa din cauza ca trebuie sa-ti plateasca cheltuielile, sa-ti spele hainele si sa te asculte pe tine spunandu-le cat de grozav te crezi. Asa ca inainte de a te porni sa salvezi jungla de parazitii generatiei parintilor tai, incearca sa-ti despaduchezi propriul dulap.

Foto interior: Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri