5 Februarie 2013 publicat în Lifestyle 11 share-uri

Bill Gates a cheltuit mai bine de 30 de miliarde de dolari pana acum pentru a spori calitatea vietii umane la nivel mondial.

Bill Gates este celebru in lumea intreaga datorita succesului companiei Microsoft, insa astazi isi dedica timpul in totalitate organizatiei caritabile „Bill and Melinda Gates Foundation”, pe care a fondat-o alaturi de sotia sa.

El a cheltuit mai bine de 30 de miliarde de dolari pana acum pentru a spori calitatea vietii umane la nivel mondial, alte cateva miliarde de dolari urmand sa fie utilizate in cadrul proiectelor aflate in desfasurare.

In fiecare an, fondatorul Microsoft publica o scrisoare in care detaliaza activitatea fundatiei si proiectele viitoare ale acesteia. In cursul acestei saptamani, Bill Gates a publicat scrisoarea din 2013, aceasta fiind prefatata de un eseu publicat in Wall Street Journal intitulat "My Plan to Fix The World's Biggest Problems".

Iata solutiile propuse de multimiliardarul american:

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 6 cauze ale sânilor lăsați: cum poate fi rezolvată această problemă estetică?

„Putem invata foarte multe despre cum sa imbunatatim lumea in secolul al XXI-lea de la un simbol al epocii industriale: motorul cu aburi.

Citeste mai mult pe REALITATEA.NET

Foto homepage: Dreamstime


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri