12:02, 5 Februarie 2013 publicat în Lifestyle 4 share-uri

Bill Gates a cheltuit mai bine de 30 de miliarde de dolari pana acum pentru a spori calitatea vietii umane la nivel mondial.

Bill Gates este celebru in lumea intreaga datorita succesului companiei Microsoft, insa astazi isi dedica timpul in totalitate organizatiei caritabile „Bill and Melinda Gates Foundation”, pe care a fondat-o alaturi de sotia sa.

El a cheltuit mai bine de 30 de miliarde de dolari pana acum pentru a spori calitatea vietii umane la nivel mondial, alte cateva miliarde de dolari urmand sa fie utilizate in cadrul proiectelor aflate in desfasurare.

Citeste si:
ÎNVĂȚARE: Memoriile Tarei Westover - Cea mai citită carte a...
ÎNVĂȚARE: Memoriile Tarei...

In fiecare an, fondatorul Microsoft publica o scrisoare in care detaliaza activitatea fundatiei si proiectele viitoare ale acesteia. In cursul acestei saptamani, Bill Gates a publicat scrisoarea din 2013, aceasta fiind prefatata de un eseu publicat in Wall Street Journal intitulat "My Plan to Fix The World's Biggest Problems".

Iata solutiile propuse de multimiliardarul american:

Citeste si:
Bill Gates, un guru al lecturii: Top 10+ cărți recomandate de Bill...
Bill Gates, un guru al...

„Putem invata foarte multe despre cum sa imbunatatim lumea in secolul al XXI-lea de la un simbol al epocii industriale: motorul cu aburi.

Citeste mai mult pe REALITATEA.NET

Foto homepage: Dreamstime


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri