8 Mai 2013 publicat în Lifestyle 9 share-uri

Cele 11 reguli de viata ale lui Bill Gates, cel care in 2009 a fost desemnat cel mai bogat om al planetei cu o avere de 40 de miliarde de dolari (0.27% din PIB-ul SUA)!

Regula nr. 8:

Poate ca scoala ta a scapat de invingatori si invinsi, insa viata NU. In unele scoli au abolit corigentele si elevul poate incerca de cate ori vrea el sa dea raspunsul corect la o intrebare. Asta nu seamana deloc cu NIMIC din viata reala.

Regula nr. 9:

Viata nu se imparte in semestre. Nu ai verile libere si pe foarte putini angajatori ii intereseaza sa te ajute sa “te gasesti”. Faci asta in timpul liber.

Regula nr. 10:

Ce vezi la televizor NU e viata reala. In viata reala oamenii chiar trebuie sa mai plece din cafenele si sa mearga la serviciu.

Regula nr. 11:

Fiti amabili cu tocilarii. Exista sansa ca in viitor sa lucrati pentru vreunul dintre ei…

N.B! Ca multe din textele ce fac parte din legendele urbane ale internetului, textul de fata nu face exceptie. Se considera ca cel care a tinut acest discurs in realitate in fata absolventilor de liceu, impartasind aceasta lista a lucrurilor pe care elevii nu le invata in scoala, este Charles Sykes, autor al cartii “Dumbing down our kids”.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Trei autori români de top în portofoliul Editurii CUANTIC! Pluto retrograd în Vărsător – 1 mai – 11 iunie 2023. Totul e bine când se TRANSFORMĂ cu bine! Cad unele lanțuri care ne țineau pe loc și ne luăm puterea înapoi Călătorește cu metroul și colecționează artă de Theodor Aman și Nicolae Grigorescu!

Foto homepage: iStock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri