23 Aprilie 2013 publicat în Lifestyle 254 share-uri

Nu doresti sa simti durere, e normal, dar nu exista alta cale de scapare decat sa te abandonezi in ea, sa o infrunti si astfel te vei elibera.

Legatura intre timp si minte este inevitabila. Mintea nu poate sa traiasca decat in acest timp si astfel cand incetezi sa traiesti din memorie sau in anticipare, ramanand complet in prezent identificarea noastra cu ea se opreste.

Uneori traim acelasi tip de experiente pentru ca nu am invatat sa folosim trecutul in cel mai constructiv mod pentru noi. De cele mai multe ori opunem rezistenta momentului de acum si incercam sa ne deplasam in afara a ceea ce se intampla. Judecam, blamam, regretam trecutul si nu ne dam seama, ca aceasta atitudine ne impovareaza si mai tare.

Toate experientele care s-au intamplat in trecut au avut rolul lor, acela de a aduce la lumina ceva din tine. Indiferent cum s-au intamplat lucrurile, in acel moment, cu aceea constiinta ai facut totul potrivit. Nu ai de ce sa te simti vinovat, nu ai ce sa regreti, nu ai absolut nimic de judecat. Lasa la o parte toate etichetele pe care ti le-ai atribuit tie, oamenilor si experientelor trecutului, pentru ca ele te impiedica sa traiesti bucuria astazi.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Mercur retrograd 21 aprilie -14 mai: Zodiile cu cele mai puternice lecții de învățat în următoarele 3 săptămâni! Vor ieși câștigătoare la sfârșitul acestei perioadei dacă își vor asculta sufletul Persoana potrivită te va face să te îndrăgostești de tine, în primul rând Luna plină în Balanță de pe 6 aprilie ne învață puterea iubirii echilibrate. Vindecarea unor relații!  

Trecutul tau se perpetueaza tocmai in lipsa prezentei din refuzul de a constientiza tot ceea ce se intampla acum , a accepta ceea ce vine la suprafata si a ramane in acest moment.

Indiferent ca ceea ce traiesti este o durere, o tristete, indiferent ca esti furios, infrunta aceste emotii si lasa sa se manifeste ceea ce exista in tine, ramanand un obsevator. Nu critica, nu judeca si nu analiza de unde vin toate acestea, doar ramai martor si pastreaza constiinta faptului ca totul va trece si astfel vei deveni din ce in ce mai liber.

Uneori vei simti poate sa razi, sau sa plangi fara niciun motiv, lasa totul doar sa fie. Elibereaza reziduurile ne-exprimate care exista in tine, pentru a te elibera de trecut si accede la toate minunatiile care rasar din momentul acum.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri