Clickshop.ro, mall-ul online al Romtelecom, sarbatoreste 2 ani de la lansare, prin reduceri de pana la 50% pentru toate produsele disponibile pe rafturile sale virtuale.

Comunicat de presa

In perioada 19-21 aprilie, toate preturile produselor din magazinul virtual, exceptand accesoriile, vor fi reduse cu pana la 50%. Cele mai mari reduceri vor fi pentru produsele din categoriile “Electronice”, “Electrocasnice” si “IT”.

Clickshop, magazinul online cu cea mai variata gama de televizoare, va avea promotii aniversare inclusiv pentru cele marca Samsung din generatia 2013.

De exemplu, Samsung UE42F5000 va avea un pret mai mic cu 20%, sistemul audio Magnat Interior 5001 - cu 50% sau Tableta Acer Iconia B1 - care va fi redusa cu 40%, in limita stocului disponibil.

Clientii pot face cumparaturile si din mers, cu ajutorul aplicatiei destinate utilizatorilor de iPad sau al variantei pentru mobil m.clickshop.ro.

Clientii business vor avea de asemenea reduceri disponibile in zona care le este dedicata: www.clickshop.ro/business.

Cele mai bine vandute produse de pe clickshop.ro sunt, de regula, televizoarele, tabletele, aparatele de facut cafea, electrocasnicele mici si smartphone-urile. Vrem sa le oferim ceva in schimb clientilor nostri si suntem convinsi ca oferta aniversara, cu reduceri similare celor din timpul BlackFriday, va atrage cumparatori pentru toate categoriile, mai ales ca nu oferim doar preturi atractive, ci, ca de obicei, garantam si calitatea produselor”, a declarat Olaf Lausen, Director Dezvoltarea Afacerii, Romtelecom.

Pentru comenzile mai mari de 200 de lei de pe clickshop.ro, transportul este gratuit.

Foto@Shutterstock.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri