11 Aprilie 2013 publicat în Lifestyle 2265 share-uri

Nu uita niciodata ca reactia ta la 'ceea ce este' iti va construi experienta lui 'ceea ce va fi'. Cand o persoana te ataca, este esential sa intelegi ca nu este nimic personal. Atacul este o manifestare a lipsei, a durerii si a suferintei interioare a atacatorului.

Cand observi faptul ca atacul este o manifestare a durerii interioare, atunci intelegi ca atacatorul a pierdut contactul cu Esenta sa, iar astfel nu vei mai simti frica, ci compasiune pentru suferinta celui lipsit de constienta de Sine. Cel care ataca, a uitat Cine Este. Daca accepti asta, razboiul nu va mai exista, deoarece atacul celui de langa tine se va pierde in compasiunea ta. Iubirea ta va dizolva orice urma de razboi. Si iti vei ierta toti atacatorii, pentru ca vei sti ca, de fapt, lupta se poarta chiar in interiorul lor.

Cand vei fi atacat, vei intoarce si celalalt obraz, iar astfel le vei deschide ochii tuturor. Daca raspunzi cu violenta, creezi mai multa violenta. Daca vei raspunde cu pace, iubire si compasiune, iti vei inalta viata si ii vei inalta si pe cei care sunt in viata ta. Fii tu cel care ii inalta pe cei care au uitat Cine Sunt. Fii tu picatura de apa pura din oceanul confuziei.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Cazurile de depresie cresc dramatic la copiii cu vârsta între 11 și 14 ani și la adolescenți (Anchetă)

Dumnezeu este mereu cu tine. Daca El este cu tine, cine poate fi impotriva ta? Doar cand uiti de Esenta ta, poti suferi. Iar Esenta ta, este si Esenta celui de langa tine, deoarece Dumnezeu este Unul. Asa ca, nu riposta, nu ataca, nu jigni, nu oferi durere, caci poti mai mult de atat. Mult mai mult. Nu ii spune atacatorului ceea ce face gresit, ci reaminteste-i Cine Este Cu Adevarat. Si nu doar prin cuvinte. Ci prin fapte. Arata-i Pacea. Arata-i Compasiunea. Arata-i Iubirea. Caci astfel se va recunoaste in Tine, iar atacul va deveni mangaiere. Daca tu vei fi Ceea Ce Esti Cu Adevarat, fratii si surorile tale terestre vor auzi Chemarea. Si se vor trezi. La momentul potrivit.


de CATALIN MANEA, expert Garbo

www.totuldinintreg.com

Foto homepage si interior pag 2: Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri