11 Aprilie 2013 publicat în Lifestyle 2265 share-uri

Nu uita niciodata ca reactia ta la 'ceea ce este' iti va construi experienta lui 'ceea ce va fi'. Cand o persoana te ataca, este esential sa intelegi ca nu este nimic personal. Atacul este o manifestare a lipsei, a durerii si a suferintei interioare a atacatorului.

Catalin Manea - Expert Garbo

www.catalin-manea.com
www.totuldinintreg.com

Catalin Manea este autorul cartii “Totul din Intreg”, carte pe care a scris-o in 13 zile, in urma unui proces de dictare interioara si care a fost incadrata la categoriile “Autocunoastere” si “Inspiratie Divina”.

Cartea “Totul din Intreg” contine mesaje provenite din Adevarata Realitate, aflata dincolo de aparentele fizice. Ca si mesager spiritual, Catalin vorbeste despre legatura dintre Tot Ceea Ce Exista si despre relatia noastra cu Sursa Universala. Varianta electronica a cartii “Totul din Intreg” se poate descarca GRATUIT de aici.

Eliberarea de victimizare

Viata nu iti ofera intotdeauna ceea ce ai dori sa traiesti, insa sa nu uiti niciodata ca reactia ta la “ceea ce este”, iti va construi experienta lui “ceea ce va fi”. De modul in are primesti prezentul, depinde viitorul. Este un aspect deosebit de important, care, odata inteles, poate fi aplicat in viata de zi cu zi. Si nu spune nimeni ca este usor, insa, cu siguranta, merita incercat.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Oxitocina – tot ce trebuie sa stii Tehnici de meditație personalizate: Cum să alegem metoda potrivită în funcție de starea noastră de spirit  Vrei să ai mai multă energie și să uiți de oboseală? Îți recomandam aceste Suplimente Alimentare pe bază de Super-Alimente, vitamine și plante

Asa ca, acest articol a sosit in viata ta pentru a-ti oferi o provocare: sa oferi mereu doar ceea ce ai vrea sa primesti. Acest adevar este un principiu universal valabil, care nu depinde de nicio cultura, de nicio religie sau influenta sociala. Cu totii tindem catre pace, fericire si armonie, insa de multe ori, uitam sa oferim aceste binecuvantari celor de langa noi. Ne dorim liniste, insa nu ezitam sa certam. Ne dorim lumina, insa nu ezitam sa facem intuneric. Ne dorim pace, insa nu ezitam sa oferim razboi. Tot ceea ce oferi, se intoarce la tine. Este un mecanism karmic, care nu depinde de niciun mediu exterior. Aceasta este o lege perfecta a naturii, iar in viata ta se aplica neincetat legea cauzei si a efectului.

Tentatia este mare. Este foarte la indemana sa actionezi cu violenta atunci cand esti atacat, insa aceasta reactie te cinsteste cu adevarat? Oricine poate face asta. De fapt, a raspunde unui atac tot printr-un atac este o dovada de frica. Atacul se naste din frica – din frica de a nu obtine ceva, sau din frica de a pierde ceva. Esenta ta nu cunoaste posesia sau dependenta. Esenta ta este libera. Esti Pace. Esti Iubire. Esti Lumina. Nu ai nevoie de absolut nimic. Tot ceea ce iti este necesar, deja se afla in tine.

Candela sufletului nostru este cea care trebuie să fie totdeauna aprinsă. Cuvinte pentru suflet de la Maica Gavrilia Papaiannis (de citit mai ales în postul Paștelui) Pluto retrograd în Vărsător – 1 mai – 11 iunie 2023. Totul e bine când se TRANSFORMĂ cu bine! Cad unele lanțuri care ne țineau pe loc și ne luăm puterea înapoi Semnificația viselor: Ce înseamnă când visezi pe cineva care a murit? Este semn bun sau rău?

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri