11 Aprilie 2013 publicat în Lifestyle 2265 share-uri

Nu uita niciodata ca reactia ta la 'ceea ce este' iti va construi experienta lui 'ceea ce va fi'. Cand o persoana te ataca, este esential sa intelegi ca nu este nimic personal. Atacul este o manifestare a lipsei, a durerii si a suferintei interioare a atacatorului.

Cu toate ca momentele de tristete au existat, observa ca niciodata fericirea nu a plecat din tine – pur si simplu, nu a fost activa. Pacea niciodata nu te paraseste, insa, in clipele de razboi, ea nu mai este activa, deoarece atentia ta se este distribuita in directia opusa. La intalnirea cu razboiul, daca te concentrezi pe conflict, nu faci altceva decat sa ii maresti autoritatea in realitatea ta. Insa, ce s-ar intampla, oare, daca ai primi razboiul in viata ta prin intermediul pacii? Atunci, razboiul nu si-ar mai putea indeplini rolul, ceea ce ar duce la anularea efectului.

Cand o persoana te ataca, este esential sa intelegi ca nu este nimic personal. Cand o persoana te jigneste, nu este vorba despre tine, ci despre ea. Atacul este o manifestare a lipsei, a durerii si a suferintei interioare a atacatorului. De aceea, prin riposta nu se rezolva nimic. Daca, intr-adevar, doresti sa il ajuti pe cel care te ataca, atunci ridica-te deasupra atacului si primeste totul din realitatea de dincolo de efect. Atacul este doar un efect al confuziei interioare.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Oxitocina – tot ce trebuie sa stii Tehnici de meditație personalizate: Cum să alegem metoda potrivită în funcție de starea noastră de spirit  Vrei să ai mai multă energie și să uiți de oboseală? Îți recomandam aceste Suplimente Alimentare pe bază de Super-Alimente, vitamine și plante

Daca vei merge dincolo de aparente, vei observa ca un om te ataca doar pentru a se elibera de o presiune interioara. Forta negativa interioara, se exprima adesea printr-o jignire verbala sau fizica. Cand jignirea este manifestata, atunci energia negativa se exprima prin atacator, iar atacatorul devine doar un obiect folosit de aceasta forma energetica. Si, nu in ultimul rand, orice atacator nu este constient de Sine. Noi suntem parti din Dumnezeu, suntem muguri Divini. Aceasta este Esenta Noastra. Dumnezeu nu este nici atacator, nici victima. Doar cand pierdem contactul cu Cine Suntem putem deveni atacatori sau victime.

Asa ca, data viitoare cand te vei intalni cu un atac asupra ta, incearca sa te ridici de la nivelul victimei, la nivelul martorului. Nu mai fi victima, ci doar observa atacul. Devino martorul razboiului pornit asupra ta. In acest fel, daca te ridici deasupra victimei, te eliberezi de frica si mergi dincolo de efectul atacului, deoarece atacul nu te mai atinge odata ce tu nu mai existi la nivelul vibrational unde exista razboiul.

Candela sufletului nostru este cea care trebuie să fie totdeauna aprinsă. Cuvinte pentru suflet de la Maica Gavrilia Papaiannis (de citit mai ales în postul Paștelui) Pluto retrograd în Vărsător – 1 mai – 11 iunie 2023. Totul e bine când se TRANSFORMĂ cu bine! Cad unele lanțuri care ne țineau pe loc și ne luăm puterea înapoi Semnificația viselor: Ce înseamnă când visezi pe cineva care a murit? Este semn bun sau rău?

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri