9 Aprilie 2013 publicat în Lifestyle 51 share-uri

Numarul destinului, in ciuda denumirii sale, nu este precum un ochian la capatul caruia, printr-o mica deschizatura sa iti poti vedea viitorul. Acest numar nu iti prezice viata, pentru ca tu insuti trebuie sa decizi ce faci cu viata ta, iar optiunile sunt infinite. Numarul destinului este insa calea care te va duce catre destinatie, dupa cum iti sunt alegerile. Reprezinta energia ciclica in care ai intrat in ziua nasterii tale.

Numarul destinului 6

Daca energia care se ascunde in sufletul tau este energia numarului 6, insemana ca intreaga ta viata este marcata de un sentiment acut de responsabilitate pe care il resimti inca din copilarie; este poate un sentiment impotriva caruia te-ai revoltat. Poate responsabilitatile din familie te copleseau si erai la o varsta prea frageda sa ti le poti asuma.

Totusi, trebuie sa stii ca energia numarului 6 este energia grijei si atentiei fata de ceialalti. Pe masura ce inaintezi in viata, acest sentiment nu te va mai coplesi, ci mai degraba te va innobila. Daca vei avea copii, iti va placea sa le dedici multa grija si atentie, iar daca nu, majoritatea adultilor din viata ta iti vor fi, intr-un anume fel, copii.

Modul in care ai crescut isi va lasa o amprenta evidenta asupra ta. Va exista tendinta de a-i invinui pe parinti pentru felul in care ai crescut.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Portalul 55 se deschide la început de Mai! Urmează una dintre cele mai puternice zile pentru manifestarea schimbărilor dorite - ziua 5 din luna a 5-a!   Luna MAI 2023 – mai mult din tot ceea ce ne dorim. Luna cu vibrația lui 3 are o energie divină și manifestări creatoare. Avem datoria Bucuriei în această lună!   5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare!

Cu adevarat, energia numarului 6 poate fi o cale contradictorie, care te poate induce in eroare, iti poate provoca stari de incertitudine, de dualitate. Dar in acelasi timp poate fi o calatorie frumoasa, plina de provocari si de frumuseti. Nu uita, calea numarului 6 este calea iubirii. Iar iubirea oferita asa cum numai tu stii sa o oferi, iti poate aduce mai multa satisfactie decat iti poti inchipui.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri