9 Aprilie 2013 publicat în Lifestyle 51 share-uri

Numarul destinului, in ciuda denumirii sale, nu este precum un ochian la capatul caruia, printr-o mica deschizatura sa iti poti vedea viitorul. Acest numar nu iti prezice viata, pentru ca tu insuti trebuie sa decizi ce faci cu viata ta, iar optiunile sunt infinite. Numarul destinului este insa calea care te va duce catre destinatie, dupa cum iti sunt alegerile. Reprezinta energia ciclica in care ai intrat in ziua nasterii tale.

Numarul destinului 7

7 este energia intelepciunii si a adevarului. Daca acest numar ofera energie vitala sufletului tau, atunci inseamna ca acest numar te poarta intr-o calatorie in care tot ce vei vrea, va fi sa descoperi o viata marcata de dorinta de a descoperi intelepciunea interioara.

Cauti realitatea, adevarul, cauti perfectiunea, doar ca in aceasta lume imperfecta nu poti aspira decat la ceea ce este perfect pentru tine. Esti un om exigent in toate privintele si ai standarde inalte, uneori prea inalte pentru ceilalti. Persoanele dominate de aceasta energie au de asemenea tendinta de a fi autoritare, ele au nevoie de argumente solide pentru a actiona intr-o directie sau alta. Poti sa dezvolti si o anume stare de indiferenta care pentru ceilalti se poate dovedi intimidanta, totusi, acesta este farmecul tau unic.

Energia numarului 7 pigmenteaza cu o doza de mistcism personalitatea ta. Nu esti o persoana foarte deschisa fata de ceilalti. Intrigi pe multi, dar la randul tau incerci sa te autodescoperi in fiecare clipa. Cand vei realiza cat de benefica este energia acestui numar penru tine, incepi de fapt sa inveti din fiecare experienta care iti iese in cale.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Portalul 55 se deschide la început de Mai! Urmează una dintre cele mai puternice zile pentru manifestarea schimbărilor dorite - ziua 5 din luna a 5-a!   Luna MAI 2023 – mai mult din tot ceea ce ne dorim. Luna cu vibrația lui 3 are o energie divină și manifestări creatoare. Avem datoria Bucuriei în această lună!   5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare!

Trebuie sa accepti si imperfectiunea vietii datorita careia putem sa vedem frumusetea, iar cand ajungi sa simti acest lucru, energia numarului 7 iti deschide cai nebanuite.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri