9 Aprilie 2013 publicat în Lifestyle 51 share-uri

Numarul destinului, in ciuda denumirii sale, nu este precum un ochian la capatul caruia, printr-o mica deschizatura sa iti poti vedea viitorul. Acest numar nu iti prezice viata, pentru ca tu insuti trebuie sa decizi ce faci cu viata ta, iar optiunile sunt infinite. Numarul destinului este insa calea care te va duce catre destinatie, dupa cum iti sunt alegerile. Reprezinta energia ciclica in care ai intrat in ziua nasterii tale.

Numarul destinului 5

5 este calea schimbarii, a libertatii, a realitatii fizice. Pe parcursul vietii tale inveti din judecata si greseala, despre prezenta ta fizica pe Pamant si despre efectul pe care prezenta ta il are asupra celorlalti oameni.

Energia numarului 5 scoate in evidenta corpul tau fizic, energia sexuala si modul cum mintea si corpul tau se adapteaza schimabrilor care survin. Inveti, pe parcursu vietii ca materia fizica se schimba in mod constant si ca fie vei prospera datorita acestor schimbari, fie vei fi coplesit de ele. La final, experimentezi libertatea si relaxarea care vin atunci cand mintea ta, emotiile sunt echilibru. Intelegi ca echilibrul dintre acestea inseamna libertate.

Calea energiei trasata de numarul 5 este una deosebit de imprevizibila. Este plina de intamplari neasteptate, de evenimente si oportunitati care pot confuza. Dar tie viata iti ofera o abundenta de experiente, de aceea trebuie sa inveti sa profiti de ele.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Portalul 55 se deschide la început de Mai! Urmează una dintre cele mai puternice zile pentru manifestarea schimbărilor dorite - ziua 5 din luna a 5-a!   Luna MAI 2023 – mai mult din tot ceea ce ne dorim. Luna cu vibrația lui 3 are o energie divină și manifestări creatoare. Avem datoria Bucuriei în această lună!   5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare!

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri