21 Februarie 2013 publicat în Lifestyle 461 share-uri

Meredith, o fetita de 4 ani, ii scrie lui Dumnezeu... Cititi o poveste adevarata despre dragoste, inocenta si credinta.

Sper ca o sa te joci cu ea. Ii place sa se joace cu mingile si sa inoate... Iti trimit o fotografie de-a ei pentru ca atunci cand o sa o vezi sa stii ca este cainele meu. Imi lipseste cu adevarat…

Cu drag,

Meredith Claire


Draga Meredith,

Abbey a ajuns cu bine in rai. Faptul ca am primit fotografia cu ea a fost de mare ajutor. Am recunoscut-o imediat pe Abbey.


Abbey nu mai este bolnava. Spiritul ei este aici cu mine, precum este si la tine in suflet. Lui Abbey i-a placut sa fie cainele tau. A iubit acest lucru… Din moment ce aici in rai nu avem nevoie de trupurile noastre, nu am niciun buzunar in care sa iti tin poza. Prin urmare, iti trimit fotografia inapoi in aceasta carte micuta pe care tu sa o pastrezi si sa ai ceva care sa-ti aminteasca de Abbey.

Multumesc pentru scrisoarea ta frumoasa si multumeste-i mamei tale ca te-a ajutat sa o scrii si sa o trimiti catre mine. Ce mama minunata ai... Am ales-o special pentru tine.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Direcția spre care mergi este mai importantă decât viteza cu care o faci Un broker AVBS Credit a intermediat anul trecut un volum de credite în valoare de aproape 11 milioane de euro Cazurile de depresie cresc dramatic la copiii cu vârsta între 11 și 14 ani și la adolescenți (Anchetă)

Iti trimit binecuvantarile mele in fiecare si aminteste-ti ca te iubesc foarte mult.

Apropo, sunt usor de gasit. Sunt oriunde este dragoste.


Cu dragoste,
Dumnezeu

Foto homepage si interior 2: Shutterstock.com

Foto interior 1: Depositphotos


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri