21 Februarie 2013 publicat în Lifestyle 461 share-uri

Meredith, o fetita de 4 ani, ii scrie lui Dumnezeu... Cititi o poveste adevarata despre dragoste, inocenta si credinta.

O poveste adevarata despre dragoste, inocenta si credinta face inconjurul online al planetei in 2006... Poate ca intre timp, din calculator in calculator, povestea s-a denaturat si a capatat un aer pe care multi il considera drept “siropos”. Povestea are insa la baza o poveste de viata simpla (mai degraba o lectie de viata) relatata de Joy Scrivener, mama a trei copii.

In momentul in care Abbey, cainele credincios al familiei Scrivener, moare, Meredith, o fetita in varsta de 4 ani, o intreaba pe mama sa daca poate sa ii scrie o scrisoare lui Dumnezeu si sa-l roage sa aiba grija de cainele ei scump. “Trebuie ca Dumnezeu sa o recunoasca pe Abbey atunci cand aceasta ajunge in Rai”, ii spunea micuta mamei sale...

Fata i-a dictat mamei, iar mama a scris. Scrisoarea a fost pusa intr-un plic alaturi de o fotografie a lui Abbey. In colt a fost scris destinatarul: Dumnezeu, Rai, iar pe fata plicului adresa expeditorului. Meredith a lipit multe timbre pe scrisoare. “Este nevoie de multe timbre pentru ca o scrisoare sa ajunga asa departe, tocmai in Rai”, este de parere fetita… Scrisoarea a fost lasata in cutia postala a unui oficiu postal din apropiere. La cateva zile de cand au lasat scrisoarea, Mer isi intreba mama daca scrisoarea a ajuns deja la Dumnezeu. “Cred ca da”, ii raspunde mama…

Dupa o perioada de timp, gasesc pe veranda un pachet impachetat in hartie aurie. In fata pachetului era atasat un bilet pe care scria: “Pentru Mer”. Pachetul continea o carte de Fred Rogers “When a pet dies” , fotografia cu Abbey si cateva randuri iscalite de Dumnezeu pe o hartie roz. Parintii Joy si Grey au fost uimiti si impresionati. Nu se asteptau ca cineva de la oficiul postal sa raspunda scrisorii.

Daca Meredith a fost fericita cand a primit scrisoarea de la Dumnezeu? Era fericita, dar nu surprinsa, spunea mama sa… “Nu exista niciun dubiu in mintea lui Meredith ca scrisoarea ei nu o sa ajunga in Rai…”

Mai jos redam cele 2 scrisori:


Draga Dumnezeu,

Ai tu grija, te rog, de cainele meu? A murit ieri si acum este cu tine in Rai. Imi lipseste tare mult... Sunt fericita ca m-ai lasat sa o am langa mine chiar daca s-a imbolnavit.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri