20 Februarie 2013 publicat în Lifestyle 36 share-uri

Calculeaza-ti Numarul Soarelui in functie de data in care te-ai nascut (ziua+luna) si descopera ce anume te asteapta in noul an solar 2013:

In numerologie, Numarul Soarelui este considerat un numar sacru, intens si plin de energie. Pornind de la vibratia si esentia sa puternica, se fac previziuni numerologice pertinente, atat la un nivel general, cat si la un nivel particular. Intr-un articol anterior, prezentam modul in care se calculeaza Numarul Soarelui: se aduna luna in care te-ai nascut cu ziua in care te-ai nascut, iar rezultatul se reduce la o singura cifra. Spre exemplu daca te-ai nascut pe 31 martie, calculul in cazul tau se efectueaza astfel: 3+1 (ziua) + 3 (luna) = 7. Numarul Soarelui pentru persoana nascuta pe 31 martie este 7.

Calculeaza-ti Numarul Soarelui personal in functie de data in care te-ai nascut (ziua+luna) si descopera ce anume te asteapta in noul an solar 2013:

2013 pentru Numarul Soarelui 1

Daca Numarul Soarelui este 1 in ceea ce te priveste inseamna ca Anul personal pentru 2013 este 7. In acest caz, perspective luminoase se anunta pentru tine in 2013. Este in general un an pozitiv, care aduce in prim plan mari sperante, dar si mari schimbari. Schimbarile te pot afecta emotional fiindca vin exact in momentul in care te astepti cel mai putin si iti schimba radical prioritatile. Lasa-te pur si simplu purtata de val si de intuitie si totul va fi bine. Dezvoltarea interioara este esentiala in acest an si iti va inlesni ritmul de adaptare la circumstante. Gaseste timp si petrece-l cu tine insati.

2013 pentru Numarul Soarelui 2

Daca Numarul Soarelui in ceea ce te priveste este 2 inseamna ca Anul personal pentru 2013 este 8. 2013 va fi in general pentru tine un an activ, dinamic, agitat, plin de evenimente si surprize. Un lucru este sigur: nu vei avea timp sa te plictisesti. 2013 aduce totodata pentru acest Numar al Soarelui evolutia si progresul. In anii precedenti, ti-ai platit toate datoriile karmice ale trecutului. Acum este momentul pentru ca soarele sa straluceasca puternic pe strada ta. Unele dificultati pe care le intampini vor veni nu de pe plan personal, ci de pe plan financiar.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare! Luna MAI 2023 – mai mult din tot ceea ce ne dorim. Luna cu vibrația lui 3 are o energie divină și manifestări creatoare. Avem datoria Bucuriei în această lună!   Portalul 55 se deschide la început de Mai! Urmează una dintre cele mai puternice zile pentru manifestarea schimbărilor dorite - ziua 5 din luna a 5-a!  

2013 pentru Numarul Soarelui 3

Daca Numarul Soarelui in ceea ce te priveste este 3 inseamna ca Anul personal pentru 2013 este 9. In acest caz, pregateste-te sa faci loc noului in viata ta. 2013 este pentru tine un an dinamic si extrem de solicitant si vei avea nevoie de toata energia de care dispui. Este un nou inceput si nu-ti va fi intotdeauna usor. Poate ca vor fi momente in care te vei simti depasit de situatii. Este esential sa-ti clarifici sentimentele si sa lasi in spate trecutul, laolalta cu tot ceea ce iti face rau din punct de vedere emotional.

Foto homepage si interior: Depositphotos


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri