12 Februarie 2013 publicat în Lifestyle 80 share-uri

Emma Zeicescu este un chip foarte cunoscut noua, tuturor. Emma a devenit celebra datorita prezentei sale constante pe ecranele micilor ecrane, ca prezentatoare la Realitatea TV.

Garbo.ro: Ai devenit celebra in Romania datorita carierei tale in televiziune. Ai da televiziunea pe moda?

Emma Zeicescu: Momentan nu ma gandesc la asa ceva pentru ca ambele zone se completeaza foarte bine si nu am motive s-o fac! Atat televiziunea cat si moda imi ofera echilibrul dinamic de care am nevoie sa ma simt fericita profesional. Eu sunt, de cand ma stiu, in cautarea lucrurilor si a oamenilor care ma completeaza. Nu as putea renunta la televiziune pentru ca nu m-as mai simti completa! Este ceva atat de fascinant si pasional in televiziune, in stiri, in adrenalina adusa de evenimentele care se intampla acum si doar acum. Nu ai cum sa renunti!


Garbo.ro:
In momentul cand ai lansat prima ta colectie “La Capricieuse”- Zellia by Emma Zeicescu, spuneai ca iti doresti sa vezi tot mai multe femei elegante pe strazile Capitalei. De ce fel de stimul are oare nevoie femeia romana, pentru a dovedi mai multa creativitate in ceea ce priveste vestimentatia?

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. TEZYO primăvară/vară 2023 – o călătorie unică prin tendințele momentului cu cele mai iubite branduri de încălțăminte Te rog, lume, nu călca în picioare visele copiilor! adidas Club Originals - locul unde noua generație de culturemakers schimbă normele

Emma Zeicescu: Da, am evadat putin, cu gandul, la rafinamentul francez care cucereste prin senzualitate. Mi-am dorit sa pot reinvia eleganta siluetei de alta data si am ales femeia de astazi, femeia Perfect Imperfecta cum imi place mie sa o numesc. Este acea femeie pentru care simplitatea unei tinute completeaza perfect complexitatea personalitatii sale. Este o femeie mandra, educata si care isi doreste o vestimentatie pe masura.

Oare ce ne lipseste uneori? Curajul? Da, avem nevoie de mai mult curaj. Si ar mai fi ceva... In vestimentatie se vede uneori cat de mult te iubesti pe tine, daca esti sau nu impacat cu tine. Inainte sa iti alegi hainele trebuie cumva sa faci si pace cu tine. Uneori eu merg si mai departe. Vestimentatia, ca terapie! Sunt usor suparata? Atunci, cu atat mai mult, ma imbrac mai studiat si cu mai multa atentie la detalii. Imi da o stare de bine... asa ca incercati si voi. La mine functioneaza !

Cum putem integra principiile spirituale într-o lume modernă și agitată? Câteva sfaturi simple, dar puternice Designerul Diana Nicolaie debutează pe scena artistică cu o expoziție ieșită din tipare, curatoriată de Ioana Ciocan Detergentul Perwoll Renew, într-o nouă formulă, mai performantă și mai sustenabilă

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri