12 Februarie 2013 publicat în Lifestyle 80 share-uri

Emma Zeicescu este un chip foarte cunoscut noua, tuturor. Emma a devenit celebra datorita prezentei sale constante pe ecranele micilor ecrane, ca prezentatoare la Realitatea TV.

Garbo.ro: Ce inseamna pentru tine, in acest moment, brandul Zellia by Emma Zeicescu?

Emma Zeicescu: Raspunsul scurt ar fi ca Zellia este parte din sufletul meu! Acest mic atelier la care nici nu indrazneam sa visez. Este, de acum, un vis implinit. Este micul atelier in care imi pun toate sperantele ca va putea fi mostenirea mea. Mi-ar placea sa am o fetita candva si sa ii las ei fraiele acestui mic business. Stii ce se intampla? Zellia este dovada ca nu trebuie sa te temi. Trebuie doar sa incerci. Inutil sa iti spun ca in urma cu un an nu stiam de unde se cumpara un capat de ata pentru masinile din atelier. Asa ca daca eu am putut ...si tu poti! Am invatat enorm si abia astept sa vad ce ne rezerva viitorul.

Garbo.ro: Care este stilul vestimentar care te defineste cel mai tare?

Emma Zeicescu: Eu sunt destul de versatila. Evident, ma imbrac in fiecare zi in functie de stare. Uneori am chef sa sar fara prea multe pretentii in jeansii largi si tricou, alteori prefer vestimentatia mai studiata cu o picatura de glamour. Azi, cand vorbim, sunt in starea de doamna profesoara( rade). Un sarafan midi, negru cu dungi subtiri, marca Zellia, cizme cu toc inalt si subtire Nine West, ochelarii de vedere pe nas si mici accesorii cat sa inchida tabloul. Asa sunt azi! Maine, cine stie?!

Garbo.ro: Care este designerul roman, respectiv designerul strain care iti este cel mai drag? (si de ce)

Emma Zeicescu: Am o lista lunga de oameni pe care ii admir. M-am indragostit iremediabil de puternica Coco Chanel. Urmaresc prezentarile casei, ma impresioneaza rafinamentul, simplitatea si eleganta colectiilor sale. Uneori, cand am o clipa de liniste, ma mai pierd si printre filele cartii care descrie viata ei. Ce destin, ce personaj! Pe langa ea, dat fiind ca sunt un om care apreciaza noncomformismul, i-as pune in lista pe superbul nebun, Galliano , Vivienne Westwood si Alexander Mcqueen.

Garbo.ro: Ai un secret de stil vestimentar pe care ai vrea sa il impartasesti cu cititoarele Garbo?

Emma Zeicescu: Secretul este in zambet. Iti suna ciudat? Nu e! Daca alegi intr-o zi ploioasa o pereche de jeansi si un tricou care iti aduce aminte de moemnete dragi...atunci pune langa si un zambet. Este “vestimentatia” care seduce, linisteste si iti spune ca in final toate trec si viata e frumoasa. Cum ar fi sa facem din zambet o filosofie de viata?! Ar fi o viata mai buna, cu siguranta!

**********

Colectia ‘La Capricieuse’- Zellia by Emma Zeicescu imbina jovialitatea tinereasca a unui look casual cu glamour-ul nepretuitei rochii de cocktail si are ca sursa de inspiratie spiritul francez, caracterizat prin simplitate, mister si rafinament.

Pentru aceasta colectie, Emma a ales tesaturi nobile, menite sa flateze silueta feminina precum: jerse cu matase, voal de matase, dantela si voal de lâna, toate aceste tesaturi având o cromatica eleganta, de la fuchsia, verde-smarald, bej si negru la rosu aprins. Croiul rochiilor este o declaratie de dragoste pentru stilul retro-chic, pentru farmecul subtil si disctinctia femeii de altadata.

Colectia se adreseaza acelei femei care este constienta de puterea sa de seductie, care isi cunoaste atuurile si care nu are nevoie de opulenta vestimentara pentru a pasi increzatoare pe strada. Este acea femeie pentru care simplitatea unei tinute completeaza perfect complexitatea personalitatii ei.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri