30 Ianuarie 2013 publicat în Lifestyle 15 share-uri

Romania are una din cele mai mari rate de condamnari pentru trafic de fiinte umane din Europa, iar activistii sustin ca legislatia dura a acestei tari ar putea servi ca model in Marea Britanie.

Romania are una din cele mai mari rate de condamnari pentru trafic de fiinte umane din Europa, iar unii activisti sustin ca legislatia dura a acestei tari ar putea servi ca model pentru masuri similare in Marea Britanie, relateaza BBC, intr-o ancheta televizata despre traficul de femei care ajung sa se prostitueze in Regatul Unit.

"Experti in servicii secrete au identificat Romania ca fiind una din cele mai mari amenintari pentru Marea Britanie in ceea ce priveste traficul de fiinte umane. Dar este, totodata, si o tara despre care unii spun ca este in avantaj, prin faptul ca recunoaste ca are o problema si se ocupa de aceasta cu pedepse maxime dure si legi specifice", relateaza jurnalista Emma Thomas, care a venit in Romania pentru vedea daca autoritatile britanice pot invata ceva din aceasta experienta.

Ea a avut acces la inchisoarea Jilava, unde a realizat interviuri cu barbati condamnati pentru trafic de fiinte umane.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Cazurile de depresie cresc dramatic la copiii cu vârsta între 11 și 14 ani și la adolescenți (Anchetă)

Citeste mai mult pe REALITATEA.NET

Foto: Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri