25 Ianuarie 2013 publicat în Lifestyle 115 share-uri

Iata care sunt 12 cele mai negative obiceiuri care iti afecteaza viata si pe care le poti schimba ACUM!

Rezolutie pentru luna Noiembrie: Nu mai trata schimbarea ca fiind ceva rau.

In viata, pierderile sunt inevitabile - ale persoanelor dragi, ale banilor, ale locurilor de munca etc. In viata, nimic nu este permanent. Schimbarile vin la orice pas si trebuie sa le intelegem si sa le acceptam. Nu ai control total asupra lucrurilor ce ti se intampla, insa ai control asupra deciziilor pe care le iei. Elementul cheie pentru a avea o viata fericita este sa te concentrezi asupra schimbarilor pozitive si sa incerci sa treci cat mai repede peste cele care te afecteaza negativ.

Rezolutie pentru luna Decembrie: Nu te mai intreba ‘Ce-ar fi fost daca...’

Daca ar fi fost sa fie, s-ar fi intamplat. Schimbarea intervine in viata noastra pentru ca asa trebuie. Important este sa intelegem ca ceea ce ni se intampla va avea, inevitabil, consecinte pozitive asupra viitorului nostru, nu negative. Sa invatam sa acceptam schimbarea din viata noastra cu bratele deschise si sa ne desprindem de trecut privind cu entuziasm spre viitor!

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Tipuri de aparate dentare: care este cel potrivit pentru tine? Lavazza lansează capsulele Qualità Rossa, neutre din punct de vedere al emisiilor de carbon și compatibile cu aparatele de cafea Nespresso Original Ascultă Radio ZU și mergi la cele mai mari festivaluri din vara lui 2023

Foto front si main © Sxc.hu

Inscrie-te la NewsLetterul Garbo pentru a primi si alte informatii din Lifesyle Feminin.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri