25 Ianuarie 2013 publicat în Lifestyle 115 share-uri

Iata care sunt 12 cele mai negative obiceiuri care iti afecteaza viata si pe care le poti schimba ACUM!

Rezolutie pentru luna Mai: Nu iti mai subestima potentialul.

De multe ori, devenim victimele regulilor dupa care traim. Invata ca esti ceea ce alegi si gaseste-ti forta nu doar sa visezi la o viata mai buna, ci sa incepi sa ti-o creezi singur. Nu te gandi ca va fi usor. Cauta in tine puterea de a-ti implini visul si actioneaza in consecinta!

Image © Sxc.hu

Rezolutie pentru luna Iunie: Nu mai pierde timpul.

Investim timp in tot ceea ce dorim sa realizam in aceasta viata. Aminteste-ti asadar ca esti clientul unei banci numita TIMP care iti ofera in fiecare zi 86 400 de secunde pe care nu le poti folosi asa cum iti doresti. In fiecare noapte, acest depozit de secunde iti este luat ca a doua zi sa primesti un altul, cu aceeasi valoare. Daca pierzi din secunde, este pierderea ta si nimeni nu ti le mai poate aduce inapoi. Important este sa inveti sa traiesti in prezent si sa investesti in sanatate, fericire si succes. Nu face risipa de timp!

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Mercur retrograd 21 aprilie -14 mai: Zodiile cu cele mai puternice lecții de învățat în următoarele 3 săptămâni! Vor ieși câștigătoare la sfârșitul acestei perioadei dacă își vor asculta sufletul Luna MAI 2023 – mai mult din tot ceea ce ne dorim. Luna cu vibrația lui 3 are o energie divină și manifestări creatoare. Avem datoria Bucuriei în această lună!   Tipuri de aparate dentare: care este cel potrivit pentru tine?

Rezolutie pentru luna Iulie: Nu te mai desconsidera ca persoana.

Din peste sapte miliarde de oameni care isi traiesc viata pe aceasta planeta, tu esti UNIC! Amprentele si gandurile pe care le ai nu seamana cu ale nimanui altcuiva de pe pamant. Ideile creative pe care le ai pot uimi o lume intreaga. Mainile tale pot crea arta, creierul tau poate rezolva probleme de stiinta si, cel mai important, organismul tau poate da viata unei persoane al carei univers sa fii tu si care, la randul sau, va fi unica in lume.

Rezolutie pentru luna August: Inceteaza sa mai dramatizezi lucrurile.

Fereste-te de de oamenii negativisti si de intamplarile create de cei care nu te trateaza asa cum ar trebui. In viata trebuie sa inveti sa lasi drama deoparte, sa te indepartezi de persoanele care iti fac rau (chiar si la nivel psihologic) si sa te inconjori de oameni ce iti aduc mereu zambetul pe buze, facandu-te sa uiti de lucrurile neplacute si ajutandu-te sa te concentrezi asupra binelui. Viata este prea scurta pentru a o trai incruntati.

Durex România lansează SafeToPlayHub, cea mai mare campanie de educație sexuală de la noi din țară PetExpo, cel mai important târg dedicat animalelor de companie, are loc între 19-21 Mai la ROMAERO Băneasa Lavazza lansează capsulele Qualità Rossa, neutre din punct de vedere al emisiilor de carbon și compatibile cu aparatele de cafea Nespresso Original

Rezolutie pentru luna Septembrie: Inceteaza sa ii mai judeci pe ceilalti.

Chiar si cea mai puternica persoana din lume are slabiciuni si, uneori, are nevoie doar sa fie ascultata de un prieten adevarat. Asadar, indiferent de situatia in care intalnesti pe cineva, nu il judeca. Pastreaza o inima deschisa si fa eforturi pentru a-i intelege comportamentul sau alegerile de viata.

Image © Sxc.hu

Rezolutie pentru luna Octombrie: Nu te mai concentra pe lucrurile negative.

Oricine poate observa imperfectiunile din viata sa, insa numai o persoana inteleapta poate construi perfectiunea. Oricine se poate simti coplesit de ceea ce i se intampla, fiind aproape de punctul in care va ceda, insa numai o persoana inteleapta va persevera in fiecare zi din viata pentru a-si calauzi eu-l spre implinirea viselor.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri