Asculta viata cum striga dupa tine, cum te cheama sa ii dai seama! Asculta glasul pasarilor, asculta fosnetul frunzelor si vuietul vantului! Asculta vocea care iti vorbeste! Asculta nevoia celui de langa tine caci el este el care cere ceva si merita sa i se dea!

PUTEREA DE A ASCULTA!

Opreste-te un pic din vorba ta si incearca a asculta! Asculta nevoia celui de langa tine! Asculta viata cum striga dupa tine, cum te cheama sa ii dai seama! Asculta glasul pasarilor, asculta fosnetul frunzelor si vuietul vantului! Asculta vocea care iti vorbeste atunci cand doar aerul domneste! Asculta nevoia celui de langa tine caci el e cel care cere ceva si merita sa i se dea!

Cum putem auzi? Doar in linistea mintii! Doar atunci cand gandul tau se va opri din palavrageala mintii! Doar atunci cand judecatile tale vor disparea din obiceiurile tale! Doar atunci cand prin acceptare vei vedea cum totul face sens si cum nimic nu e intamplator si ca totul are al sau izvor!

Stai si asculta si asculta si auzi linistea ce te inunda... caci ea are sa iti dea raspunsul la orice intrebare si solutia acestei intrebari de aici va aparea!

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Nou, ediție limitată - Wonders of Jasmine 5 cadouri pe care i le poți dărui unui bărbat din viața ta Nu te mai mulțumi cu puțin! Meriți tot ceea ce este mai bun!

Solutia... este a asculta! Pentru ca doar asa vei putea auzi viata! Caci viata este a da ceea ce ti se cere. Si cum poti oferi ceva daca nu stii ce vrea ea? Poti doar prin a asculta!

Asculta si vei fi ascultat! Asculta si vei fi indrumat! Asculta si te vei bucura! Asculta si vei sti ce ai de urmat! Asculta si traieste viata care te intregeste!

Puterea de a EXPERIMENTA ascultarea in viata ta!

Un material de Oana Mihut

Foto homepage si interior: Depositphotos


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri