20 Decembrie 2012 publicat în Lifestyle 47 share-uri

Dorintele puse in noaptea de Craciun trebuie sa ramana secrete, altfel nu se implinesc.

Alina Neagu, autor Revista Normal despre paranormal
Expert Garbo
despreparanormal.blogspot.com

Alina Neagu este autoarea „Revistei Normal despre Paranormal”, un jurnal al experientelor de dincolo de simturi, dar si a blogului despreparanormal.blogspot.com

Posesoarea unor calitati extrasenzoriale dobandite in urma unei morti clinice – NDE ( Near Death Experience), Alina Neagu a aparut in mai multe emisiuni televizate pentru a impartasi celorlalti din experienta traita de ea. De la un timp insa, Alina a ales calea scrisului pentru a transmite trairile, viziunile si informatiile pe care le percepe mult mai usor si cumva diferit. Alina Neagu incearca prin mesajele sale sa ne introduca in lumea lucrurilor nevazute, pe care nu toti le intelegem, poate, asa cum ar trebui, dar si sa deschida noi perspective asupra ideii de "paranormal".

Superstitii amuzante de Craciun

1. O veche superstitie spune ca bradul nu se impodopbeste inainte de 24 decembrie, pentru a nu starni capriciile spiritelor rele, care sunt impotriva sarbatorii.

2. Nu este bine sa te certi in ziua de Craciun, daca faci asta, chemi toate spiritele rele in casa.

3. O alta superstitie se refera la Sfantul Nicolae. Nu este bine sa oferi incaltari drept cadou, persoana careia i le oferi va pleca din viata ta. In Grecia, unii oameni ard pantofii vechi pentru a preveni nenorocirile in anul care vine.

4. Nu este bine sa alungi colindatorii fara sa le oferi un dar cat de mic…vei avea ghinion tot anul. Sa canti colinde in orice alta perioada a anului iti aduce ghinion.

5. Dorintele puse in noaptea de Craciun trebuie sa ramana secrete, altfel nu se implinesc.

6. Ai ghinion daca eviti sa te saruti sub vasc. Vascul se scoate din casa abia anul viitor, cand il inlocuiesti.

7. Pe primul musafir care iti deschide usa in ziua de Craciun, trebuie sa-l intampini cu "Bine ai venit Mos Craciun"- astfel se vor sparge toate ghinioanele.

8. In noaptea Craciunului, nu este bine ca focul sa se stinga- in semineu, soba sau candela.

9. Placintele cu ravase nu se taie! Cica iti tai norocul!(nu ma pot abtine sa nu rad).

10. Pentru a avea o sanatate buna pe tot parcursul anului urmator, mananca un mar in Ajunul Craciunului – de fapt, traditionala placinta cu mar si scortisoara.

de ALINA NEAGU, Expert Garbo

Normal despre Paranormal

Foto homepage si interior: Depositphotos


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri