Asculta viata cum striga dupa tine, cum te cheama sa ii dai seama! Asculta glasul pasarilor, asculta fosnetul frunzelor si vuietul vantului! Asculta vocea care iti vorbeste! Asculta nevoia celui de langa tine caci el este el care cere ceva si merita sa i se dea!

BUCURIA DE A DARUI!

Lasa in urma ta orice iti ofera imaginatia! Pentru ca prin ea lucreaza ceea ce tu ai de transmis si poate altii au nevoie de ea!

Stai aproape de esenta ta! Fii intr-una cu simtirea ta! Asculta-ti intuitia! Daca ceva te retine de la a face ceva... nu fa acel ceva! Daca inima te indeamna sa spui da... atunci fa ce iti spune ea! Fii prezent in viata ta! Urmeaza-ti intuitia! Nu te trada prin a nu face ce vrea inima ta!

Fii iubitor si de folos lumii din jurul tau! Ofera ceea ce ti se cere. Doar asa si tu te vei bucura: prin bucuria altora! Caci totul este strans legat si nimic nu e separat! Bucuria celui de langa tine se va revarsa si peste tine!

La fel si starea ta ii va molipsi pe cei din preajma si orice gand pe care il ai se va rasfrange si peste cel de langa tine! Asa ca... daca vrei ca lumea sa fie mai buna, daca vrei ca totul sa fie iubire si bucurie... sa ai mereu ganduri binevoitoare si inaltatoare!

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Nou, ediție limitată - Wonders of Jasmine 5 cadouri pe care i le poți dărui unui bărbat din viața ta Nu te mai mulțumi cu puțin! Meriți tot ceea ce este mai bun!

Sa te bucuri mereu de orice intamplare, sa o apreciezi pentru ceea ce are pentru tine. Totul e o energie si in ea te vei scalda si mai apoi vei experimenta!

Totul este strans legat! Asa ca vezi ce ganduri scoti din cap. Iar daca iti vin unele pe care nu le-ai vrea, inlocuieste-le cu altele pe care le vrea inima ta!

Fii bucuros si transmite lumii ceva frumos! Daruieste! Chiar daca nu ai parte de bunuri materiale, daruieste din cele spirituale! Roaga-te pentru cei de langa tine! Emite ganduri de bine si bucurie!

Bucura-te pentru cei de langa tine pentru ca tot binele se rasfrange si peste tine! Caci traim in acelasi vas de amintiri si energii! Traim impreuna si ne influentam reciproc! Asa ca daca vrem o viata mai buna sa incepem prin a fi mai buni impreuna!

Sa ne bucuram in timp ce dam pentru ca doar asa lumea va fi mai frumoasa... cu cat e mai generoasa! :)

Nu fugiţi de necazuri şi nici nu le căutaţi şi nici nu treceţi peste ele Apivita România a marcat un nou început Zalando și Paco Rabanne lansează o colecție capsulă disponibilă exclusiv pe Zalando

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri