Negativul exista doar in locurile unde exista slabiciuni. Fortele negative vin acolo unde exista elemente negative. Tot ce se aseamana, se aduna. Negativul cheama negativ, iar pozitivul atrage pozitiv.

Cu cat ai mai multe ganduri si sentimente negative, cu atat le oferi fortelor negative un control mai mare asupra ta. Aceste forte se hranesc cu elementele tale negative, care reprezinta adevarate slabiciuni, iar slabiciunile reprezinta principala sursa de alimentare pentru fortele malefice. Dupa cum observi, doar de tine depinde procesul de atragere a energiilor. Implicarea constienta in acest proces, iti va oferi ocazia de a te inalta deasupra oricarui gand si sentiment negativ, ceea ce te va face inaccesibil pentru spiritele care actioneaza in negativ. Oricand si oriunde, sa nu uiti niciodata acest adevar: daca gandurile si sentimentele iti sunt indreptate catre pace, armonie, iubire, compasiune, blandete, tu te ridici deasupra nivelurilor de unde exista si actioneaza fortele negative.

Daca tu traiesti in pace si daca oferi pace tuturor elementelor realitatii tale, te propulsezi pe inaltimi vibrationale la care elementele joase, negative, nu pot ajunge. In acest fel, iti inalti realitatea si traiesti deasupra tuturor fortelor negative.

Prin Lumina, se poate dizolva orice intuneric. Si, de ce nu, trebuie sa specificam ca intunericul nu este altceva decat Lumina sub respectiva forma, care ne arata ceea ce inseamna absenta fictiva a Luminii. Insa, Lumina nu poate fi absenta, deaoarece Ea este izvorul existentei. Daca tu percepi Lumina in orice element existential, atunci iti oferi ocazia sa dizolvi instant si complet orice forta negativa prezenta in acel peisaj.
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Pluto retrograd în Vărsător – 1 mai – 11 iunie 2023. Totul e bine când se TRANSFORMĂ cu bine! Cad unele lanțuri care ne țineau pe loc și ne luăm puterea înapoi Cazurile de depresie cresc dramatic la copiii cu vârsta între 11 și 14 ani și la adolescenți (Anchetă)

Fortele negative vor ramane in realitatea ta atata timp cat inca le mai hranesti. Daca tu inchizi robinetul gandurilor de frica, ura, lacomie, ele vor pleca din realitatea ta, deoarece tu le vei taia portia de mancare. Ele se hranesc cu slabiciunile tale, iar negativul te face slab. Deci, pe scurt, fortele negative se hranesc cu negativ si se mentin prin negativ. Cand vei opri avalansa elementelor negative interioare, ele te vor elibera, deoarece tu vei trece la un alt nivel. Cand te eliberezi de elementele negative, prin traducere, inseamna ca ti-ai invatat lectia in relatie cu ele.

Este bine de stiut ca negativul nu iti vrea raul. Negativul este prezent in viata ta doar pentru ca tu sa iti revizuiesti relatia pe care o ai cu pozitivul. In clipa in care faci pace cu tine si cu Tot Ceea Ce Este, fortele negative vor pleca din realitatea ta, deoarece si-au indeplinit rolul, iar rolul lor este sa iti arate ca natura ta este Iubirea. Cand vei face totul prin Iubire, Lumina, Pace si Armonie, atunci negativul iti va zambi, iti va multumi si isi va lua ramas bun de la tine, plecand catre alte realitati ale fiintelor care cheama, constient sau nu, negativul la ele pentru a-si recrea relatia cu pozitivul.

Foto: Sxc.hu


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri