Negativul exista doar in locurile unde exista slabiciuni. Fortele negative vin acolo unde exista elemente negative. Tot ce se aseamana, se aduna. Negativul cheama negativ, iar pozitivul atrage pozitiv.

Fortele malefice, care nu sunt altceva decat niste creatii sub respectiva forma, au fost numite in acest mod deoarece ele au posibilitatea de a propaga negativul in viata unei terte fiinte. O fiinta care intra intr-o relatie de experimentare a unei entitati energetice negative, poate suporta repercusiunile negativului, care se propaga in realitatea relativa sub forma unui disconfort pe unul din cele 3 elemente ale tripartitei, sau chiar pe toata tripartita trup, minte, suflet.

Fortele negative, create cu un rol perfect in Realitatea Comuna, sunt entitati limitate, spre deosebire de entitatile de Lumina, care nu pot fi oprite sau limitate, deoarece Lumina se propaga in Infinit si este elementul bazal al Intregii Existente. Deci, entitatile negative au un rol limitat si sunt limitate chiar de planul pe care il au in ceea ce priveste existenta lor. Iar aceste forte stiu ca sunt limitate si, mai mult, isi cunosc perfect limitele.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Pluto retrograd în Vărsător – 1 mai – 11 iunie 2023. Totul e bine când se TRANSFORMĂ cu bine! Cad unele lanțuri care ne țineau pe loc și ne luăm puterea înapoi Semnificația viselor: Ce înseamnă când visezi pe cineva care a murit? Este semn bun sau rău? Cazurile de depresie cresc dramatic la copiii cu vârsta între 11 și 14 ani și la adolescenți (Anchetă)

Foto: Sxc.hu

De asemenea, fortele negativului vin acolo unde sunt chemate si raman acolo unde isi pot trai existenta. Este necesar sa intelegem ca negativul exista doar in locurile unde exista slabiciuni, deoarece slabiciunile, prin definitie, sunt elemente care au menirea de a te face “slab”, iar a fi “slab” inseamna a fi predispus la negativ.

Fortele negative vin acolo unde exista elemente negative. Tot ce se aseamana, se aduna. Negativul cheama negativ, iar pozitivul atrage pozitiv. Convingerile, credintele, gandurile, sentimentele, cuvintele si faptele tale, sunt elemente prin care chemi in realitatea ta diferite energii care raspund chemarii tale. Tot ceea ce emani, se intoarce la tine, sub diverse forme, provocandu-ti chiar manifestarea elementului prin care au fost chemate.

Daca in interiorul tau exista ura, lacomia, trufia, nervii, gelozia, mania, atunci tu nu faci altceva decat sa chemi la tine entitati negative, care sunt bucuroase ca tu le oferi o usa deschisa in realitatea ta. Daca in interiorul tau persista elementele negative prin care tu ai chemat energiile joase, deja incepi sa reprezinti o veritabila casa pentru energiile negative. Aceste energii te pot controla in masura in care tu te raportezi la negativ. Ponderea de prezenta a fortelor negative in realitatea ta, este direct proportionala cu ponderea de prezenta a elementelor negative in interiorul tau.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri