Negativul exista doar in locurile unde exista slabiciuni. Fortele negative vin acolo unde exista elemente negative. Tot ce se aseamana, se aduna. Negativul cheama negativ, iar pozitivul atrage pozitiv.

Si, inca o data, putem observa ca unicul raspuns al existentei noastre este intotdeauna Iubirea. Ea elibereaza, vindeca si lumineaza. Iubeste totul si permite-I in mod constient Iubirii sa se manifeste liber prin tine! Abandoneaza-te in razele Luminii si actioneaza din punct de vedere al Pacii Atotcreatoare si Omniprezenta. Daca Lumina este cu tine, nimeni nu poate fi impotriva ta. Iar Lumina este cu tine. Neincetat.

de CATALIN MANEA, expert Garbo

www.totuldinintreg.com

Daca ti-a placut acest articol, acum ai ocazia sa te bucuri de un cadou unic oferit de autorul acestor cuvinte. Catalin Manea organizeaza un eveniment GRATUIT, in Bucuresti, pe care il va sustine sambata, 15 decembrie. Evenimentul se numeste "Pace in Inima Ta" si va fi dedicat tuturor celor care doresc sa afle cum se pot conecta la starea de pace interioara pe tot parcursul vietii. Pentru detalii si inscrieri, intra aici.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Pluto retrograd în Vărsător – 1 mai – 11 iunie 2023. Totul e bine când se TRANSFORMĂ cu bine! Cad unele lanțuri care ne țineau pe loc și ne luăm puterea înapoi Semnificația viselor: Ce înseamnă când visezi pe cineva care a murit? Este semn bun sau rău? Cazurile de depresie cresc dramatic la copiii cu vârsta între 11 și 14 ani și la adolescenți (Anchetă)

Foto homepage: Shutterstock.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri