4 Decembrie 2012 publicat în Lifestyle 85 share-uri

Tu nu esti doar mintea ta. Tu nu este durerea ta. Daca poti observa toate aceste lucruri, daca poti observa mintea gandind, durerea aparand, care trebuie sa fie pozitia ta fata de ele?

Dialogul inimii:

Asaza-te intr-un loc confortabil intr-un moment in care nu esti presat de timp. Inchide ochii si concentreaza-ti atentia in mijlocul pieptului acolo unde se afla inima ta. Constientiza-ti inima ca pe un spatiu, prin care intra si ies sentimentele. Nu incerca sa asculti bataile inimii, ci doar devino constient de acest loc.

Simte cum respiratia ta, intra si iese in acest spatiu. Vizualizeaza o lumina alba care intra in centrul pieptului tau si roaga-ti inima sa iti vorbeasca. Continua sa respiri in acest spatiu. In urmatoarele 10-15 minute, lasa ca tot ce se afla in inima ta , sa se exprime. Indiferent ce ea iti aduce, doar ramai atent, si observa tot ceea ce iese la suprafata. Poti fi sentimente placute, sau neplacute, amintiri uitate, pot sa iti creeze chiar un sentiment de disconfort in corp. Ramai acolo, si lasa totul sa se exprime fara sa judeci. Daca simti sa plangi, sa suspini, fa-o, daca simti placere sau suparare, da voie ca totul sa vina la suprafata. Inima ta se exprima pe sine iar efectul este cat se poate de benefic. Ea va incepe sa elibereze tot ceea ce a stat ascuns pana acum. Ramai constienta asupra spatiului inimii, si asupra faptului ca toate aceste senzatii, indiferent daca sunt neplacute, vor trece. Acum te eliberezi de ele. Observa tot ceea ce apare, fara a pune vreo eticheta, in timp ce ramai constient de spatiul inimii. Ramai acolo, pana cand simti ca te eliberezi usor de stramtoarea din jurul inimii tale.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Persoana potrivită te va face să te îndrăgostești de tine, în primul rând Luna plină din Scorpion 5 mai – efect de catalizator al unor mari schimbări pentru următoarele 3 zodii. Destinul lor este pe cale de a se împlini!   Cum putem integra principiile spirituale într-o lume modernă și agitată? Câteva sfaturi simple, dar puternice

Practica acest exercitiu, timp de cateva saptamani si ai sa vezi cum lucrurile se schimba pentru tine. Aceasta deschidere va da voie, iubirii si luminii sa curga. Pe masura ce te eliberezi de ceea ce ai vrut sa eviti, spatiul se umple cu bucurie, lumina si iubire si astfel intreaga manifestare fizica in viata se transforma, lasand loc bucuriei, si iubirii, si pacii sa se exprime.

Un alt exercitiu simplu pe care ti-l propun pentru a-l insoti pe acesta il vom numi:

Razi si plangi

In fiecare seara inainte de culcare, razi sau plangi fara motiv. Efectul este uimitor, vei simti cum constiinta iti este purificata si te eliberezi de conditionari si amintirile care te tin blocat/a.
Stai 30 minute in fiecare seara si razi sau plangi fara motiv. La inceput va parea destul de artificial si fortat dar pe masura ce incepi rasul sau plansul, te va purta cu el. Este un exercitiu extrem de frumos. Te vei duce la culcare simtindu-te usor de la ras, sau eliberat de la plans, sau un mix intre cele doua.

Portalul 55 se deschide la început de Mai! Urmează una dintre cele mai puternice zile pentru manifestarea schimbărilor dorite - ziua 5 din luna a 5-a!   Pluto retrograd în Vărsător – 1 mai – 11 iunie 2023. Totul e bine când se TRANSFORMĂ cu bine! Cad unele lanțuri care ne țineau pe loc și ne luăm puterea înapoi

Aceste exercitii au ca scop sa te elibereze de acele impresii mentale, si sa iti permita sa abandonezi interpretarile pe care le-ai dat, si care astazi umbresc, bucuria, fericirea si iubirea care este adevarata ta fiinta.

Cu iubire,

Cristina Miculete

Autor, trainer si coach spiritual
www.artafeminina.ro

Fragmentul face parte din cursul online 'Deschide-ti drumul spre iubire'. Pentru a primi mai multe astfel de materiale care sa te ajute sa aduci mai multa iubire, bucurie si pace in viata ta te poti inscrie pe linkul de mai jos:

www.drumulspreiubire.artafeminina.ro

Foto homepage: Copyright svetap - Depositphotos


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri