3 Decembrie 2012 publicat în Lifestyle 182 share-uri

Niciodata nu este prea devreme sau prea tarziu sa facem o schimbare in viata noastra. Nimic si nimeni nu ne limiteaza, totul depinde de noi.

Este timpul pentru o schimbare atunci cand… Nu esti cu mintea aici si acum.

Exista numeroase persoane care au impresia ca prezentul este doar un moment, iar trecutul si viitorul din viata lor sunt nesfarsite. Lucrurile stau tocmai invers. Trecutul si viitorul sunt moment, iar prezentul ofera oportunitati nelimitate de care trebuie sa se bucure. Asigura-te ca iti traiesti viata in prezent! Carpe diem!

Image © Sxc.hu

Este timpul pentru o schimbare atunci cand… Te simti presat sa fii altcineva decat esti cu adevarat.

Da, este adevarat ca in viata intalnesti persoane care te iubesc pentru cine esti (familia, persoana iubita si prietenii adevarati), dar si persoane care nu iti gusta caracterul. Atunci cand le intalnesti pe cele din urma, nu incerca sa fii persoana care ele isi imagineaza ca esti ori isi doresc sa fii. Nu te teme de propria originalitate. Nu te mula pe opiniile cellor din jur. Invata ca tu contezi cu adevarat si nu este nimic rau in a fi TU!

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Călătorește cu metroul și colecționează artă de Theodor Aman și Nicolae Grigorescu! Portalul 55 se deschide la început de Mai! Urmează una dintre cele mai puternice zile pentru manifestarea schimbărilor dorite - ziua 5 din luna a 5-a!   7 sfaturi despre spălarea corectă a fructelor și legumelor

Este timpul pentru o schimbare atunci cand… Simti ca esti intr-o competitie constanta cu ceilalti.

In viata, esti in competitie doar cu tine insuti/insati. Nu trebuie sa devii mai bun decat altcineva in niciun mod sau forma. Telul tau este sa iti imbunatatesti propriul eu, sa te dezvolti, sa devii mai bun, mai matur si mai abil decat ai fost ieri. Acest tip de atitudine te va elibera de energiile negative si iti va da sansa sa descoperi fericirea adevarata.

Este timpul pentru o schimbare atunci cand… Acea relatie in care esti implicat/a te face nefericit/a.

Nu ii poti schimba pe ceilalti, insa poti alege in preajma caror persoane sa iti petreci viata, acele clipe minunate ce iti vor ramane mereu intiparite in amintire. Nu iti da la schimb fericirea pentru nicio relatie. Daca esti nefericit/a sau dezamagit/a in dragoste, fa-ti curajul sa mergi mai departe si sa lasi persoana sau persoanele care te-au ranit in urma. Nu trebuie sa ii uiti pe cei pe care i-ai iubit, ci oar sa accepti faptul ca s-au schimbat.
Cazurile de depresie cresc dramatic la copiii cu vârsta între 11 și 14 ani și la adolescenți (Anchetă) Nu reușește să-și lege șireturile? Poate fi un semn că ai un copil supradotat, afirmă o specialistă din SUA Caria dentară – ce este și cum se tratează

Image © Sxc.hu


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri