3 Decembrie 2012 publicat în Lifestyle 182 share-uri

Niciodata nu este prea devreme sau prea tarziu sa facem o schimbare in viata noastra. Nimic si nimeni nu ne limiteaza, totul depinde de noi.

Este timpul pentru o schimbare atunci cand… Te simti plictisit/a.

Este imposibil sa fii o persoana plictisita in aceasta lume care ofera varii posibilitati din care tu cunosti o parte nesemnificativa. Faptul ca esti in viata este o minune. Exploreaza. Invata. Experimenteaza. Daca te simti intr-adevar plictisit/a, fa o schimbare in viata ta, accepta noul, necunoscutul.

Este timpul pentru o schimbare atunci cand… Ceilalti scriu povestea vietii tale.

Image © Sxc.hu

Viata ta este o poveste, iar tu esti protagonistul/protagonista. Toate celelalte persoane pe care le intalnesti pe parcursul calatoriei tale sunt personaje secundare. Intreaba-te in ce masura afecteaza ele povestea ta si daca te influenteaza sa intri in umbra. Intreaba-te daca povestea ta poate merge inainte si fara unele dintre ele. Aminteste-ti, este viata ta si, deci, povestea ta. Traieste asa cum iti doresti sa traiesti si nu lasa pe nimeni altcineva sa scrie sfarsitul pentru tine.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Călătorește cu metroul și colecționează artă de Theodor Aman și Nicolae Grigorescu! Portalul 55 se deschide la început de Mai! Urmează una dintre cele mai puternice zile pentru manifestarea schimbărilor dorite - ziua 5 din luna a 5-a!   7 sfaturi despre spălarea corectă a fructelor și legumelor

Inscrie-te la NewsLetterul Garbo pentru a primi si alte informatii din Lifesyle Feminin.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri