Influenta mediului exterior asupra ta

12:11, 21 Noiembrie 2012 publicat în Lifestyle868 share-uri

Cand iti gasesti puterea de a fi vulnerabil in fata vietii, atunci, de fapt, renunti la presiunea mediului exterior care se reflecta asupra ta.

In aceasta lume relativa, a fizicului si a mentalului, perceptia iti croieste drumul existential. Ceea ce percepi, se va manifesta in realitatea ta. Daca atentia ta este concentrata intr-un procent ridicat pe reactia mediului inconjurator la adresa ta, tu nu faci altceva decat sa te pierzi pe tine si sa traiesti viata celor care au ceva de spus despre tine. Gradul tau de concentrare asupra exteriorului formeaza ponderea de prezenta pe care mediul exterior o are in viata ta.

Aceasta atentie excesiva de care se bucura societatea din parte ta reflecta o relatie fragila pe care tu o ai cu Sinele Interior. Si aici este necesar sa intelegem ceva: a avea incredere in tine nu inseamna sa ai incredere in calitatile tale personale. O incredere raportata la nivelul ego-ului este o iluzie. A avea incredere in tine, inseamna a te incredere in Sinele Nostru Interior. Acesta este Unul: Dumnezeu.

Citeste si:
27 aprilie - Prima Super Lună a anului: Despre Forța mistuitoare a...
27 aprilie - Prima Super Lună...

Pune-ti increderea ta in Forta care face Pamantul sa se invarta. Pune-ti increderea ta in Forta care iti face inima sa bata. Pune-ti increderea in Forta care face Soarele sa rasara in fiecare dimineata. Pune-ti increderea in Forta care te-a creat si care te mentine in viata. Aceasta forta este Infinita si se exprima chiar prin tine. Tu esti o manifestare a Esentei Atotcreatoare.

Foto: Copyright olly - Shutterstock.com

Citeste si:
Magazinul online de modă Born2be intră pe piața românească cu...
Magazinul online de modă...

Daca nu ai incredere in tine, inseamna ca nu ai incredere in lucrarea Creatorului, ceea ce duce inevitabil la o neincredere in Dumnezeu. Si pana cand nu iti construiesti o relatie de armonie cu interiorul tau, nu vei putea avea parte de armonie in experientele tale raportate la mediul exterior.

Tot ceea ce te inconjoara este oglindirea lumii tale interioare. Daca o experienta a sosit in calea ta, ea este acolo pentru a-ti arata ceva despre tine. Prin fiecare circumstanta, noi avem posibilitatea de a ne cunoaste mai bine. Aparent, fiecare experienta difera, insa Esenta este Aceeasi. Toate situatiile vietii vin in realitatea noastra pentru a ne fi ghizi catre auto-recunoastere.

Modul in care reactionezi arata modul in care traiesti. Perceptia ta reflecta locul din care traiesti. Daca starea ta interioara este una de pace si armonie, perceptia ta asupra totului se va produce prin intermediul pacii si a armoniei. Daca starea ta interioara este negativa, perceptia asupra mediului exterior va fi una joasa. Perceptia asupra unui element existential iti formeaza experienta relatiei cu respectivul element. Deci, pe scurt, starea ta interioara iti creaza perspectiva. Perspectiva iti modeleaza perceptia. Perceptia iti creaza realitatea. Iar realitatea ta cuprinde tot ceea ce tine de tine, inclusive mediul exterior care intra si care se afla deja in relatie cu tine.


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri