21 Noiembrie 2012 publicat în Lifestyle 825 share-uri

Cand iti gasesti puterea de a fi vulnerabil in fata vietii, atunci, de fapt, renunti la presiunea mediului exterior care se reflecta asupra ta.

In aceasta lume relativa, a fizicului si a mentalului, perceptia iti croieste drumul existential. Ceea ce percepi, se va manifesta in realitatea ta. Daca atentia ta este concentrata intr-un procent ridicat pe reactia mediului inconjurator la adresa ta, tu nu faci altceva decat sa te pierzi pe tine si sa traiesti viata celor care au ceva de spus despre tine. Gradul tau de concentrare asupra exteriorului formeaza ponderea de prezenta pe care mediul exterior o are in viata ta.

Aceasta atentie excesiva de care se bucura societatea din parte ta reflecta o relatie fragila pe care tu o ai cu Sinele Interior. Si aici este necesar sa intelegem ceva: a avea incredere in tine nu inseamna sa ai incredere in calitatile tale personale. O incredere raportata la nivelul ego-ului este o iluzie. A avea incredere in tine, inseamna a te incredere in Sinele Nostru Interior. Acesta este Unul: Dumnezeu.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. ”Un elev exemplar” – presa sârbă despre adolescentul care a deschis focul într-o școală din Belgrad TEZYO primăvară/vară 2023 – o călătorie unică prin tendințele momentului cu cele mai iubite branduri de încălțăminte Cum putem integra principiile spirituale într-o lume modernă și agitată? Câteva sfaturi simple, dar puternice

Pune-ti increderea ta in Forta care face Pamantul sa se invarta. Pune-ti increderea ta in Forta care iti face inima sa bata. Pune-ti increderea in Forta care face Soarele sa rasara in fiecare dimineata. Pune-ti increderea in Forta care te-a creat si care te mentine in viata. Aceasta forta este Infinita si se exprima chiar prin tine. Tu esti o manifestare a Esentei Atotcreatoare.

Foto: Copyright olly - Shutterstock.com

Daca nu ai incredere in tine, inseamna ca nu ai incredere in lucrarea Creatorului, ceea ce duce inevitabil la o neincredere in Dumnezeu. Si pana cand nu iti construiesti o relatie de armonie cu interiorul tau, nu vei putea avea parte de armonie in experientele tale raportate la mediul exterior.

Tot ceea ce te inconjoara este oglindirea lumii tale interioare. Daca o experienta a sosit in calea ta, ea este acolo pentru a-ti arata ceva despre tine. Prin fiecare circumstanta, noi avem posibilitatea de a ne cunoaste mai bine. Aparent, fiecare experienta difera, insa Esenta este Aceeasi. Toate situatiile vietii vin in realitatea noastra pentru a ne fi ghizi catre auto-recunoastere.

Pluto retrograd în Vărsător – 1 mai – 11 iunie 2023. Totul e bine când se TRANSFORMĂ cu bine! Cad unele lanțuri care ne țineau pe loc și ne luăm puterea înapoi MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR Luna plină din Scorpion 5 mai – efect de catalizator al unor mari schimbări pentru următoarele 3 zodii. Destinul lor este pe cale de a se împlini!  

Modul in care reactionezi arata modul in care traiesti. Perceptia ta reflecta locul din care traiesti. Daca starea ta interioara este una de pace si armonie, perceptia ta asupra totului se va produce prin intermediul pacii si a armoniei. Daca starea ta interioara este negativa, perceptia asupra mediului exterior va fi una joasa. Perceptia asupra unui element existential iti formeaza experienta relatiei cu respectivul element. Deci, pe scurt, starea ta interioara iti creaza perspectiva. Perspectiva iti modeleaza perceptia. Perceptia iti creaza realitatea. Iar realitatea ta cuprinde tot ceea ce tine de tine, inclusive mediul exterior care intra si care se afla deja in relatie cu tine.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri