21 Noiembrie 2012 publicat în Lifestyle 825 share-uri

Cand iti gasesti puterea de a fi vulnerabil in fata vietii, atunci, de fapt, renunti la presiunea mediului exterior care se reflecta asupra ta.

Oamenii din jurul tau sunt oglinzi perfecte ale tale. Fiecare om care vine in viata ta iti arata cel putin un aspect prin care tu te poti recunoaste in el. Daca accepti acest adevar, iti oferi o ocazie minunata de a te elibera de orice disconfort pe care il simti la adresa celor de langa tine. In primul rand, ceea ce declara cel de langa tine asupra ta, reprezinta o afirmatie care reflecta locul din care el traieste. Cel care spune ceva despre tine, de fapt, spune ceva despre despre el.

Intotdeauna, omul ofera ceea ce are. Daca persoana de langa tine nu se iubeste si nu are o stare de impacare cu ea, atunci ei ii va imposibil sa iti ofere intelegere si compasiune. Ceea ce poti face tu in aceasta situatie este sa nu percepi o acuza ca fiind ceva personal. O acuza este o manifestare a unei stari interioare de disconfort. Omul impacat deplin cu el, niciodata nu va recurge la acuze sau invinuiri, deoarece el stie ca nu are sens sa isi dea pacea pe razboi.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. ”Un elev exemplar” – presa sârbă despre adolescentul care a deschis focul într-o școală din Belgrad TEZYO primăvară/vară 2023 – o călătorie unică prin tendințele momentului cu cele mai iubite branduri de încălțăminte Cum putem integra principiile spirituale într-o lume modernă și agitată? Câteva sfaturi simple, dar puternice

Oamenii vor vorbi mereu. Indiferent de ce faci tu. Insa, nu este treaba ta ce spune societatea la adresa ta. In loc sa te concentrezi pe analiza lumii exterioare, incearca sa iti formezi o relatie de pace cu lumea interioara. De aici pleaca totul. Daca vei ajunge la o stare de pace si armonie profunda, vei vedea ca mediul exterior iti va oferi pace si armonie. Intotdeauna oferi ceea ce ai si primesti ceea ce oferi.

Si inainte de a condamna o experienta, intreaba de ce a ajuns respectiva experienta in viata ta. De ce traiesti tu ceea ce traiesti acum? De ce citesti tu aceste cuvinte, chiar in acest moment? De ce esti aici, acum? Pentru a-ti mai reaminti ceva despre tine. Pentru a mai redescoperi ceva despre tine. Nu lasa aceste informatii sa treaca pe langa tine. Deschide-te. Primeste. Ofera. Si fa aceste lucruri prin Pace. Si ai sa vezi ca totul se va schimba. Si vei sti ca tu ai stat la baza schimbarii totului. Pacea fie cu tine!

Pluto retrograd în Vărsător – 1 mai – 11 iunie 2023. Totul e bine când se TRANSFORMĂ cu bine! Cad unele lanțuri care ne țineau pe loc și ne luăm puterea înapoi MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR Luna plină din Scorpion 5 mai – efect de catalizator al unor mari schimbări pentru următoarele 3 zodii. Destinul lor este pe cale de a se împlini!  

Foto: Shutterstock.com

de CATALIN MANEA, expert Garbo

www.totuldinintreg.com

Foto homepage: Dreamstime


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri