21 Noiembrie 2012 publicat în Lifestyle 825 share-uri

Cand iti gasesti puterea de a fi vulnerabil in fata vietii, atunci, de fapt, renunti la presiunea mediului exterior care se reflecta asupra ta.

Catalin Manea - Expert Garbo

www.catalin-manea.com
www.totuldinintreg.com

Catalin Manea este autorul cartii “Totul din Intreg”, carte pe care a scris-o in 13 zile, in urma unui proces de dictare interioara si care a fost incadrata la categoriile “Autocunoastere” si “Inspiratie Divina”.

Cartea “Totul din Intreg” contine mesaje provenite din Adevarata Realitate, aflata dincolo de aparentele fizice. Ca si mesager spiritual, Catalin vorbeste despre legatura dintre Tot Ceea Ce Exista si despre relatia noastra cu Sursa Universala. Varianta electronica a cartii “Totul din Intreg” se poate descarca GRATUIT de aici.

Influenta mediului exterior asupra ta

Vulnerabilitatea nu este o slabiciune. Cand iti gasesti puterea de a fi vulnerabil in fata vietii, atunci, de fapt, renunti la presiunea mediului exterior care se reflecta asupra ta. Aceasta presiune este rezultatul unei atentii excesive pe care omul o acorda cumulului de convingeri formate in societatea in care traieste.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Izolația termică a casei - o necesitate pentru confort și economie! Top 10 cele mai frumoase grădini de trandafiri din lume ”Un elev exemplar” – presa sârbă despre adolescentul care a deschis focul într-o școală din Belgrad

Tu ai venit aici pentru a-ti urma calea. Restul sunt detalii. Desi uneori nu pare, tot ceea ce faci in aceasta viata depinde in totalitate de tine. Fiecare experienta a fost creata chiar de tine prin procesul tau creativa, care nu face niciodata pauza. Gandurile si sentimentele tale iti formeaza mozaicul experientelor.

In dese randuri, parerile celor din jur nu iti permit sa traiesti ceea ce simti cu adevarat. Insa, acest aspect nu este nicidecum un rezultat al ostilitatii mediului exterior asupra ta. Relatia cu cel de langa tine oglindeste intotdeauna relatia cu tine insati. Distanta dintre tine si mediul exterior este intotdeauna egala cu distanta dintre tine si tine.

De fapt, este o relatie de directa proportionalitate, care se modifica in permanent in functie de perceptia ta asupra ta. Relatia cu tine este busola care iti coordoneaza viata. Mediul exterior va actiona asupra ta prin intermediul sentimentelor si gandurilor pe care tu le ai asupra ta. Perceptia asupra propriei entitati energetice formeaza ochii prin care privesti mediul exterior.

Stiluri parentale – tipuri, caracteristici si recomandari Acestea sunt cele 2 zodii puternic influențate de Eclipsa de Soare de pe 20 aprilie: Au o întâlnire specială cu propriul destin! Club Originals- campania prin care adidas celebrează creativitatea noilor generații

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri