31 Octombrie 2012 publicat în Lifestyle 119 share-uri

Dragostea adevarata este cea mai puternica forta din Univers. Daca dorim sa intelegem cum functioneaza aceasta forta, trebuie sa ii cunoastem secretele...

Ideea acestui mod de gandire, scopul, nu este de fapt achizitionarea unei noi locuinte. Motivul adevarat este fericirea celuilalt. Iar fericirea celuilalt devine prioritara pentru noi atunci cand experimentam dragostea adevarata.

Dragostea adevarata nu spune niciodata NU.

Celebrele povesti de dragoste dintre Romeo si Julieta ori Tristan si Isolda ne invata sa fim pregatiti sa facem orice pentru iubirea vietii noastre, sa ii respectam nevoile si dorintele ca si cum ar fi ale noastre. Desi suntem in secolul XXI, sa nu ii spui niciodata nu partenerului cu care iti imparti viata inca este un sfat de actualitate, chiar daca nevoile sau dorintele patimase ale acestuia cu siguranta nu se mai potrivesc cu cele ale printilor sau a domnitelor din trecut. Insa un secret bine pastrat de dragostea adevarata este sa punem pe acelasi plan ceea ce doreste cel iubit de la noi cu ceea ce ne dorim noi insine de la noi, de la viata, de la celalalt si de la relatie.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Art Safari Kids se întoarce cu un program nou de artă pe gustul copiilor: ateliere, cursuri intensive și tururi ghidate 5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare! FOREO lansează un nou brand anti-îmbătrânire

Image © Shutterstock - 63820864

Dragostea adevarata este un dar.

Sentimentul iubirii adevarate este nepretuit si nu poate fi cumparat de nimic. Pentru a experimenta dragostea adevarata trebuie sa acceptam ca relatia cu partenerul si iubirea pe care o impartasim este cel mai frumos dar pe care viata ni l-a oferit. Aprecierea persoanei iubite si a vietii de cuplu este in sine un secret ce ne ajuta sa realizam ca cel de langa noi este sufletul nostru pereche.

Foto front si main © Shutterstock - 14162839

Inscrie-te la NewsLetterul Garbo pentru a primi si alte informatii din Lifesyle Feminin.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri