26 Octombrie 2012 publicat în Lifestyle 547 share-uri

Nu condamna 'ceea ce nu intelegi' pentru ca este posibil ca la un moment dat 'ceea ce nu intelegi' sa se transforme in 'ceea ce crezi'. Pacea nu se naste din razboi. Pacea se creaza din pace.

Esenta este Aceeasi si se manifesta, prin noi, in forme diferite. Esenta este Lumina si se manifesta in toate modurile, pe toate caile, in toate felurile. Iar noi suntem un mod prin care Ea se manifesta. Realizezi ce inseamna acest lucru? Dumnezeu se manifesta prin tine. Si o face intr-un mod perfect. Pentru ca tu esti exact asa cum trebuia sa fii pentru a se manifesta tot ceea ce trebuie sa se manifeste prin identitatea pe care tu o formezi.

Daca tu il vei percepe pe Dumnezeu in toti si in toate, atunci iti vei acorda deosebita placere de a te regasi in toti si in toate, deoarece, repeta cu mine: Suntem cu Totii Unul. Suntem traversati de Aceeasi Esenta, care este Unica si Omniprezenta. Este pretutindeni. Nu poti sa nu faci parte din Ea. Nu poti sa nu fii Ea.

Ei bine, in clipa cand vei vedea Esenta dintr-un element existential, atunci vei avea ocazia sa traiesti experienta de A Fi respectivul element existential. Efectiv, vei simti ca nimic nu va desparte, deoarece lumea relativa se va dizolva automat si va deveni o scena a realitatii absolute, in care tu traiesti experienta de a A Fi Una Cu Totul. Atunci se va elimina elementele pozitive si negative, deoarece nu va mai fi necesar sa percepi totul intr-un fel limitat. Atunci vei trece de la a fi intr-un anumit fel, la starea de “A Fi”. Iar cand ajungi sa traiesti constient in “A Fi”, vei dizolva natural orice eticheta care te-a mentinut pana acum in taramul lumii relative.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 5 cadouri pe care i le poți dărui unui bărbat din viața ta 5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare! Cazurile de depresie cresc dramatic la copiii cu vârsta între 11 și 14 ani și la adolescenți (Anchetă)

Dumnezeu este Iubire Infinita. Cum poti trai experienta de conectare la Realitatea Suprema? Prin Iubire. Acesta este raspunsul pe care-l cauti. Iubeste! Fara intrebari, fara conditionari, fara asteptari. Doar iubeste si conecteaza-te la iubirea interioara a celui de langa tine, caci Iubirea este Una. Si este in toti si in toate.

de CATALIN MANEA, expert Garbo

www.totuldinintreg.com

Foto homepage si interior: dreamstimeweb


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri