Daca iti doresti sa existi in liniste si calm interior, atunci adopta stilul de viata al pacii. Cand in peisajul vietii tale patrunde o experienta, incearca sa nu o mai judeci. Incearca sa renunti la a prejudeca, la a invinui si la a condamna. Acestea nu fac decat sa te mentina in taramul energiei cu vibratie joasa.

O experienta catalogata de tine “neplacuta”, asupra careia actionezi cu rezistenta, se va repeta in realitatea ta pana cand tu iti vei prelua informatiile pe care ea doreste sa ti le transmita. Asa ca, nu o judeca, nu o blama, ci primeste-o cu bratele deschise, las-o sa isi faca numarul in pace, priveste-o cu apreciere, percepe mesajele transmise prin ea, multumeste-i ca a trecut prin viata ta si ca ti-a fost ghid, dupa care las-o sa isi urmeze drumul. Elibereaza-te de starea de nemultumire. Elibereaza-te de indoiala. Elibereaza-te!

Orice manifestare exterioara este oglindirea unei manifestari interioare. Situatiile nedorite vor persista in viata ta atat cat este nevoie pentru ca tu sa iti preiei informatiile sosite prin ele. Daca vei continua sa opui rezistenta, nu vei face altceva decat sa iti maresti agonia si sa intensifici viteza de manifestare in viata ta a ansamblului “Ceea ce nu doresti”. Pentru ca niciodata nu vei trai “Ceea ce doresti” daca inca gandesti “Ceea ce nu doresti”.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Portalul 55 se deschide la început de Mai! Urmează una dintre cele mai puternice zile pentru manifestarea schimbărilor dorite - ziua 5 din luna a 5-a!   MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR Cazurile de depresie cresc dramatic la copiii cu vârsta între 11 și 14 ani și la adolescenți (Anchetă)

Incepe sa multumesti mai des! Simte recunostinta pentru viata ta si multumeste pentru mesajele pe care le primesti. Si nu uita: niciodata nu vei fi o fiinta singura, caci intregul Univers te inconjoara.

de CATALIN MANEA, expert Garbo

www.totuldinintreg.com

Foto homepage: Copyright djgis - Shutterstock.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri