25 Septembrie 2012 publicat în Lifestyle 6301 share-uri

Daca iti doresti sa existi in liniste si calm interior, atunci adopta stilul de viata al pacii. Cand in peisajul vietii tale patrunde o experienta, incearca sa nu o mai judeci. Incearca sa renunti la a prejudeca, la a invinui si la a condamna. Acestea nu fac decat sa te mentina in taramul energiei cu vibratie joasa.

Catalin Manea - Expert Garbo

www.catalin-manea.com
www.totuldinintreg.com

Catalin Manea este autorul cartii “Totul din Intreg”, carte pe care a scris-o in 13 zile, in urma unui proces de dictare interioara si care a fost incadrata la categoriile “Autocunoastere” si “Inspiratie Divina”.

Cartea “Totul din Intreg” contine mesaje provenite din Adevarata Realitate, aflata dincolo de aparentele fizice. Ca si mesager spiritual, Catalin vorbeste despre legatura dintre Tot Ceea Ce Exista si despre relatia noastra cu Sursa Universala. Varianta electronica a cartii “Totul din Intreg” se poate descarca GRATUIT de aici.

Renunta la impotrivire pentru a trai in pace!

Lacrimile din ochii tai nu mint. Sentimentele iti acompaniaza aceasta viata si iti imbogateste peisajul existential. Primeste aceste cadouri cu inima deschisa si nu te opune fluxului de energie care se indreapta catre tine dinspre fiecare forma de existenta a vietii. Nu te opune. Daca in drumul tau se iveste o experienta nedorita, nu opune rezistenta, nu sta in garda.

Totul se intampla cu un rost. In spatele oricarei circumstante, este un Cadou Divin, menit sa iti ofere o cunoastere pretioasa pentru viata ta de zi cu zi. Inainte de a refuza, intai deschide-te catre a afla ce anume vei refuza. Foarte multi oameni traiesc in ignoranta si nici macar nu incearca sa inteleaga ceea ce ignora. Nu este nimic “gresit” sau “corect”. Totul Este. Insa, inainte de a izgoni o circumstanta din viata, fa-ti o favoare: invata ceva din acea circumstanta.

Un om intelept nu va critica niciodata ceea ce inca nu cunoaste in totalitate. Pacea nu exista doar intr-o anumita forma. Pacea exista in Tot Ceea Ce Exista, sub toate formele, pe toate caile si in toate modurile. Traieste ca si cand ar trai pacea prin tine. Primeste fiecare circumstanta din punctul de vedere al pacii.

Daca iti doresti sa existi in liniste si calm interior, atunci adopta stilul de viata al pacii. Cum poti face asta? Cand in peisajul vietii tale patrunde o experienta, incearca sa nu o mai judeci. Incearca sa nu arunci cu etichete asupra ei. Incearca sa nu o cataloghezi “buna” sau “rea”. Incearca sa renunti la a prejudeca, la a invinui si la a condamna. Acestea nu fac decat sa te mentina in taramul energiei cu vibratie joasa.


Garbo - Arta de a trăi frumos!Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri