Daca iti doresti sa existi in liniste si calm interior, atunci adopta stilul de viata al pacii. Cand in peisajul vietii tale patrunde o experienta, incearca sa nu o mai judeci. Incearca sa renunti la a prejudeca, la a invinui si la a condamna. Acestea nu fac decat sa te mentina in taramul energiei cu vibratie joasa.

Ne construim singuri parcursul existential, prin gandurile si sentimentele noastre. Faptul ca o experienta din prezent iti provoaca o stare de fericire, reprezinta un rezultat al unei perceptii trecute. Tot ceea ce gandesti, produce o serie de sentimente. Aceste sentimente emit anumite viratii, iar de modul in care vibrezi, depinde modul in care traiesti. Sentimentele de ura, de frica, de gelozie, de invinuire, emit si produc o vibratie joasa, prin intermediul careia iti vei crea experientele viitoare, care iti vor produce aceeasi vibratie joasa, prin intermediul careia le-ai atras.

Foto: Shutterstock.com

In acest proces, totul influenteaza totul. Gandurile produc sentimente, sentimentele influenteaza crearea noilor ganduri. O experienta iti va provoca vibratia prin intermediul careia ai atras-o. Este un proces care nu face niciodata pauza. Creezi neincetat, insa acum depinde doar de tine daca alegi sa creezi in mod constient sau nu. Dar daca tot ai la dispozitie acest minunat mecanism, de ce ai refuza sa iti construiesti viata intr-un mod pur si lucid?

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Viața este frumoasă dacă știi cum să o trăiești! Portalul 55 se deschide la început de Mai! Urmează una dintre cele mai puternice zile pentru manifestarea schimbărilor dorite - ziua 5 din luna a 5-a!   MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Percepe cu pace fiecare element al realitatii tale si decide sa iti reamintesti din fiecare situatie cate ceva despre Cine Esti Cu Adevarat, pentru ca Mesajele Divine vin sub toate formele catre tine. Daca vei opune rezistenta asupra unui element, existenta acelui element va persista in realitatea ta, deoarece rezistenta pe care tu o emani, reprezinta energie trimisa de tine catre experienta pe care nu o doresti. Si, in acest fel, tu alimentezi energetic ceea ce nu doresti, concentrandu-te in aceasta directie. Iar in viata ta va prospera neincetat elementul pe care tu te concentrezi.

Asa ca, inainte de a te opune si de a condamna o anumita circumstanta, incearca sa vezi ce iti arata ea si de ce exista in viata ta. Fiecare reactie exterioara, este aferenta unei reactii similare interioare. Daca in viata ta persista negativul, inseamna ca in lumea ta interioara, negativul joaca un rol dominant. Schimba-ti perceptia. Schimba-ti locul din care traiesti. Schimba-ti perspectiva. Goleste-ti paharul, pentru a-l putea umple cu pace si bucurie.

Cazurile de depresie cresc dramatic la copiii cu vârsta între 11 și 14 ani și la adolescenți (Anchetă) Un broker AVBS Credit a intermediat anul trecut un volum de credite în valoare de aproape 11 milioane de euro Pluto retrograd în Vărsător – 1 mai – 11 iunie 2023. Totul e bine când se TRANSFORMĂ cu bine! Cad unele lanțuri care ne țineau pe loc și ne luăm puterea înapoi

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri