23 August 2012 publicat în Lifestyle 30 share-uri

Calatorii in timp sau crononautii in viitor, cum ii mai numeste Bruce Goldberg, sunt de fapt NOI, noi intr-un viitor foarte indepartat. Afla de cate tipuri sunt acesti calatori din viitor si care sunt trasaturile lor speciale!

Tipuri de calatori in timp in viziunea lui Bruce Goldberg

1. Cenusiii

Acest tip de calatori in timp, spune Bruce Goldberg, au o infatisare similara insectelor extratereste si sunt si cei mai des intalniti. Au ochii mari, de culoare neagra, o inaltime de aproximativ 1, 524 metri, pielea cenusie, patru degete la mana si patru degete la picioare. Ceea ce ii particularizeaza este faptul ca nu au lobul urechii, iar parul lor este lipsit complet de par. Pot fi de sex feminin sau masculin, iar inaltimea lor poate varia, unii dintre acestia fiind inalti si subtirei. Cei care au fost rapiti au semnalat faptul ca ei sunt cei care performeaza examinarile si ca un fel de halat de care este atasat o insigna in forma de triunghi.

2. Calatorii hibrizi

Aceasta categorie de calatori in timp, crede Bruce Goldberg, reprezinta o combinatie genetica intre fiinta umana si fiinte de pe alte planete. Conform pacientilor lui Bruce Goldberg, calatorii hibrizi au intre 1,524 si 1,828 metri, ochi mari si o forma a fruntii ciudata. Culoarea pielii difera, de la nuante albicioase la bronz. Acesti crononauti au de la distanta o infatisare similara celei umane, insa la o privire mai atenta acestia aduc a extrateresti.

3. Oamenii puri

Acest tip de calatori in timp au o alcatuire genetica specific umana si o infatisare similara omului actual. Totodata, conform lui Bruce Goldberg, acesti crononauti au o inaltime intre 1,828 si 2, 133, sunt blonzi si bronzati, au ochi albastri, sunt proaspat rasi, iar vestmantele lor sunt de culoare alba. Acest tip de calatori in timp, este de parere Goldberg, pot explica existenta “Gigantilor” prezentati in cartile antice sau genialitatea unor anumite persoane in domenii diferite (crononautii se pot incrucisa in timp cu speciile umane). Imagini holografice au fost trimise inapoi in timp, in trecut si de aceea egipteni, grecii, romanii din Antichitata prezentau “viziuni’ ale oracolelor lor si ale profetilor.

4. Calatorii reptilieni

Acest tip de crononauti, spune Goldberg, au pielea asemanatoare pielii reptilelor si pupila verticala. Acestia nu servesc in general intereselor umane si nici nu au in alcatuirea lor un procent uman, fiind 100% extraterestri. Se crede ca provin de pe planete mai putin prietenoase ale secolului prezent, insa este o teorie pe care Goldberg nu prea o aproba. Reptilienii sunt tpotusi prezenti in viitorul nostru si calatoresc inapoi in timp. Calatorii in timp reptilieni nu sunt interesati sa se dezvolte spiritual si este de preferat sa nu ii intalnim niciodata.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri