23 August 2012 publicat în Lifestyle 30 share-uri

Calatorii in timp sau crononautii in viitor, cum ii mai numeste Bruce Goldberg, sunt de fapt NOI, noi intr-un viitor foarte indepartat. Afla de cate tipuri sunt acesti calatori din viitor si care sunt trasaturile lor speciale!

Bruce Goldberg: Trasaturile Calatorilor in Timp

- calatoresc hiperspatial intre dimensiuni si au abilitatea de a merge prin ziduri si obiecte solide

-exista in a cincea dimensiune, ceea ce ii face invizibili pentru noi, permitandu-le in schimb sa ne observe

-pot manipula genetic cromozomii umani sau pot accelera ritmul nostru de evolutie

-majoritatea acestor crononauti dateaza de pe planeta Pamant, de peste 1000-3000 ani in viitor

- majoritatea calatorilor in timp sunt aici pentru a accelera dezvoltarea noastra spirituala

-scopul lor principal este de a accelera dezvoltarea si evolutia noastra spirituala

Calatorilor in timp nu le place sa iasa in fata sau sa se afle in centrul atentiei sau in pozitii de top. Ei se afla undeva intr-un colt indepartat , in spatele dimensiunii noastre umane, si prefera sa stea acolo neobservati pentru a observa. “Pentru ca noi sa fim capabili sa ii vedem, trebuie sa isi incetineasca FVR-ul (frequency vibrational rate) si sa intre in lumea noastra tridimensionala. Numai atunci ochii nostri fizici vor fi capabili sa ii vada”, spune specialistul pe site-ul sau www.drbrucegoldberg.com.

Calatorii in timp (sau Crononautii dupa cum ii mai numeste) au o latura spirituala, considera Goldberg. Acestia ne pot urmari evolutia de la o viata la alta si pot calatori in vietile noastre anterioare, supraveghind si urmarind evolutia noastra spirituala. Au si un scop suprem, spune Goldberg. Acela de a ne ajuta sufletul uman sa atinga perfectiunea, dar si sa ajungem cu bine la sfarsitul ciclului karmic de viata. “Exista universuri paralele in viitor cu multe probleme – razboaie, poluare, infertilitate –care poti fi evitate ajutandu-ne pe noi in progresul nostru spiritual. Insa daca noi crestem spiritual, la fel si ei. Ei sunt noi in viitor”. Totodata, acestia pot manipula legile fizicii pentru a ne sprijini in vremuri de nevoie.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri