15 August 2012 publicat în Lifestyle 6 share-uri

Si acum incepe sa asculti. Fiecare frunza, fiecare adiere, fiecare sunet, fiecare gest, fiecare om, este acolo pentru a-ti transmite ceva. Iar acum ai trecut dincolo de barierele fizice, fictive, si incepi sa asculti si sa percepi fiecare mesaj sosit in realitatea ta pentru a-ti mai reminti ceva despre Cine Esti Cu Adevarat.

Respira, multumeste si, incepand de acum, traieste conform simturilor tale din acest peisaj. Si ai sa descoperi viata. Adevarata viata. Pentru ca toul se va schimba, deoarece perceptia ta va fi una noua. Si vei atrage experiente inalte, pentru ca perceptia ta va fi una inalta. Si vei trai in pace si armonie, pentru ca tu percepi totul ca fiind manifestarea pacii si a armoniei.

Si acum incepe sa asculti. Fiecare frunza, fiecare adiere, fiecare sunet, fiecare gest, fiecare om, este acolo pentru a-ti transmite ceva. Iar acum ai trecut dincolo de barierele fizice, fictive, si incepi sa asculti si sa percepi fiecare mesaj sosit in realitatea ta pentru a-ti mai reaminti ceva despre Cine Esti Cu Adevarat. Iar daca devii constient de Cine Esti, atunci poti primi constient Totul de la Sine. De la Unicul Sine.

Fa liniste. Respira. Multumeste. Asculta. Insa nu fa asta mecanic, ci implica-te sentimental indeajuns de profund pentru a-ti da lacrimile, pentru a simti unirea constienta cu Tot Ceea Ce Exista, iar atunci vei intelege de ce totul este exact asa cum este. Pentru ca atunci vei sti ca nimic nu este in afara Ta si vei multumi pentru faptul ca existi, multumindu-I lui Dumnezeu pentru faptul ca exista.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Mercur retrograd 21 aprilie -14 mai: Zodiile cu cele mai puternice lecții de învățat în următoarele 3 săptămâni! Vor ieși câștigătoare la sfârșitul acestei perioadei dacă își vor asculta sufletul Horoscop Aprilie 2023: A doua lună a primăverii ne aduce putere interioară, transformare vindecătoare și iubire Cele mai bune căști pentru momentul tău cu tine

Esti Pace. Esti Iubire. Esti Bucurie. Esti Puritate. Esti Lumina. Esti Armonie. Chiar daca ai mai intalnit aceste cuvinte, acum le-ai auzit, pentru ca ai ascultat.

de CATALIN MANEA, expert Garbo

www.totuldinintreg.com

Foto homepage si interior: Shutterstock.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri