14 August 2012 publicat în Lifestyle 34 share-uri

Pentru a avea o relatie sanatoasa si plina de iubire este nevoie de efort, de intelegere, de "antrenament" si de comunicare. Iata cateva lectii ce ne ajuta sa avem o viata de cuplu reusita, invatate de la un campion olimpic.

1. Tinteste aurul!

Fiecare campion olimpic sau viitor campion olimpic are un tel clar, si anume acela de a castiga o medalie de aur. Intr-o relatie, putem alege sa avem aceeasi atitudine, sa fim mereu mai buni si mai atenti si sa ajungem sa avem o viata de cuplu demna de o medalie de aur. Relatia noastra cu partenerul trebuie sa fie prioritara si sa capete din ce in ce mai multa valoare o data cu trecerea timpului.

Image © Shutterstock - 2597767

2. Pentru o viata de cuplu armonioasa, “antreneaza-te”.

Un campion nu se asteapta sa castige o medalie de aur atat timp cat nu s-a antrenat. Folosindu-ne de intelepciunea lui putem realiza ca este nevoie de “antrenament” zilnic pentru a ajunge sa avem o relatie demna de o medalie de aur. Acest antrenament inseamna introspectie si dorinta de a ne dezvolta armonios alaturi de partenerul de viata. Trebuie sa ne concentram asupra propriilor sentimente si a comportamentului nostru fata de persoana iubita. Pe masura ce evoluam in relatie ne vom invinge temerile legate de dragoste si vom invata sa ne dedicam complet.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. RoboWave, robotul educațional construit de echipa Națională de Robotică a României cu sprijinul companiei Wave Studio, a câștigat două campionate internaționale

3. Pentru o relatie reusita, dedica-te complet.

Pentru a castiga aurul olimpic, un campion isi dedica ani buni din viata sa. La fel, pentru a avea o relatie demna de o medalie de aur este nevoie sa ne dedicam timpul partenerului si comunicarii cu acesta, sa ii fim alaturi in momentele grele si sa nu ne dam batuti niciodata.

Image © Shutterstock - 69386542


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri